Appliance Dolly Instruksjoner

April 1

Appliance Dolly Instruksjoner


Et apparat dolly brukes til å flytte tunge apparater. Vekten av vanskelige og store apparater blir distribuert til hjulene på dolly, noe som gjør det enklere å bevege apparatet fra ett sted til den neste. Dollie brukes av profesjonelle flyttebyråer for å laste hvitevarer og møbler på flytting trailere og varebiler. Stropper festet til dolly blir også brukt til å feste apparatet på plass. Hjulene på dolly gjør flytte apparatene opp og ned trapper eller ramper enklere.

Bruksanvisning

1 Trekk apparatet bort fra veggen og koble den.

2 Slå av maskinen, slik at den tyngste side er vendt mot dolly.

3 Mål bredden av apparatet for å finne midtpunktet. Plasser dolly slik at midten på linje med apparatet sentrum; sørge for at løfteplaten på dolly vender mot apparatet.

4 Pakk sikkerhetsstroppen fra hele dolly og hold den i venstre hånd.

5 Be noen om å vippe apparatet opp fra gulvet 1 til 3 inches bort fra dolly. Skyv dolly løfteplaten under apparatet til oppreist ansiktet av dolly er jevnt med ansiktet eller på siden av apparatet.

6 Løft den elektriske ledningen på apparatet og tape den til apparatet ved å pakke et stykke pakking bånd hele veien rundt apparatet med ledningen på innsiden av båndet.

7 Pakk sikkerhetsstroppen rundt apparatet og bringe den tilbake til seg selv. Tre løse enden av stroppen gjennom begge ringene, deretter sløyfe det tilbake under den første ringen og trekk til stroppen slik at apparatet er bundet fast til dolly.

8 Slå stroppen håndtaket på dolly til høyre eller mot klokken for å låse stroppen på plass.

9 Stå bak dolly og sette høyre fot på hjulaksel. Skritt tilbake en fot eller to med venstre fot.

10 Be hjelperen å presse tilbake på apparatet mens du trekker tilbake på dolly håndtaket å vugge vekten av apparatet på løfteskiltet på dolly.

11 Reise bakover med dolly å gå opp trapper eller ramper. Ha en hjelper push og heis mens du trekker og styre hjulene på dolly i riktig retning.

12 Beveg apparatet til der du vil ha det og deretter sakte vippe dolly frem til apparatet hviler helt og holdent på gulvet. Løsne stroppen. Vipp maskinen opp for å fjerne vekten fra løfteplaten og skyv dolly ut fra under den. Bryt stroppen rundt dolly.

Hint

  • Har mer enn en person bidra til å flytte apparater ned trapper for å holde dolly fra å komme bort fra deg.
  • Tunge apparater kan føre til personskade eller skade dersom mishandlet på dolly.
  • Følg alltid dolly produsentens instruksjoner.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com