Pole Barn flatt tak alternativer

May 28

Pole bygningene er lave kostnader strukturer, godt egnet til verktøyet bygninger som butikker, garasjer, carport eller fjøs. Pole låver ikke krever yttervegger. Innlegg på omkretsen av bygningen kan murt inn eller stående åpen. En konkret slag eller annen etasje kan anvendes, men er ikke nødvendig. Stang låve tak har noen begrensninger. Flate tak alternativene er ikke det vanligste valget, men de er taket alternativer for pole fjøs.

Economics of Barn Roofs

Pole låver refererer primært til ytterveggen byggemåten. Polakkene er strukturelle medlemmer satt i jorden, de støtter taket av låven og vegger, hvis vegger er i bruk. En stang låve kan benytte enhver tenkelig form for tak, selv om det sannsynligvis ikke fornuftig. En stang låven er en økonomisk måte å grunnleggende ly. Det krever en økonomisk tak.

Felles Pole Barn Roofs

De fleste pole fjøs er konstruert med en enkel, lav skråtak. Det er ingen hofter eller noe komplekse om dem, bare en eneste åskam linje med uhøytidelig gavler i hver ende. Konstruksjonsmetoder i denne utformingen varierer. Det kan være innrammet, trussed, eller bindingsverk med åser. Men det er noen grunner til taket må ha en åskam-linje og to plasser, i motsetning til en enkelt flatt tak (parallelt med bakken) eller en enkelt-pitch "felle taket."

Shed Tak

En skur taket kan være ansatt på en stang låven der banen av taket bare går i én retning. Det er et flatt tak, uten gavler eller møne-linje, selv om det ikke er parallell til bakken eller parallell til "nivå" hvis den er bygget på en skråning. Som alle takene, hvis et pulttak er ansatt, må den ha en tilstrekkelig banen og styrke til å håndtere maksimal snowload mulig i området. Jo lengre spenn, og jo høyere potensial snowload, jo brattere banen kravet. Shed tak med åpne vegger pole låver åpne en unik egenskap: vind. Dersom den øvre enden av taket ikke er dekket av en gardin vegg eller annen form for sidesporet for å blokkere vind, blir taket vingelignende. Hvis vinden nærmer strukturen fra "åpne" siden av låven, kan det skape betydelig løft i stedet for ned styrke eller ren kraft. Det må være konstruert for vinden beredskap.

flate tak

Flatt, jevnt tak er sannsynligvis ikke det mest økonomiske valget for en pol bygning for denne enkle grunn. For å sørge for maksimal potensiell snowload krever et flatt, jevnt tak sterkere strukturelle medlemmer. Det er grunnleggende fysikk. En skrå taket bøyer vekt, så det krever ikke så mye styrke. Hvis design krever et flatt tak kan det oppnås ved bindingsverk medlemmer og takåser, eller flate takstoler, som sakse takstoler.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com