Må jeg fjerne keramiske gulvfliser?

May 1

Keramiske gulv er stor, før du bestemmer deg for å erstatte dem, og da de blir svært vanskelig. I motsetning til et tre eller vinyl gulv, det er nesten ingen form for nytt gulvbelegg som kan gå rett over en eksisterende keramiske gulv; det har nesten alltid å komme ut før du kan legge noe annet i. Og å få det ut er sjelden lett, siden det er generelt blitt installert med mørtel. Det finnes noen metoder du kan prøve, avhengig av omstendighetene. I alle tilfeller, øyebeskyttelse og tunge hansker.

Wood Underlaget

Fliser gulv generelt ikke bør legges på kryssfiner underlaget, fordi den kan bevege seg, slik at mørtelen bindingen mellom fliser og tre pausen. Hvis du er heldig nok til å ta opp en keramisk gulv som ble installert av noen som ignorerte at regelen, kan du være i stand til å få flisene opp ved ganske enkelt å trykke og riste dem med en slegge. Legg ned tykke håndklær først. Sving ned gjentatte ganger fra så høyt som du kan; ikke prøv å bash et hull i gulvet, bare få det vibrerende så mye som mulig, fjerne løse fliser som du går.

sement Board

Sement bord er den mest typiske typen flislegging underlag. Det kan limes, innmurt, skrues eller spikres på plass over undergulvet. Det er ikke alltid mulig å skille sementplater fra undergulvet. Det avhenger av hvilken installasjonsmetode ble brukt, og hvor godt det ble gjort, men hvis du kan lirke opp sementplater med fliser fortsatt fast til toppen av det, blir det en mye enklere prosjekt. Meisle ut en rad med fliser til du kommer over sømmene av sement bord, få et brekkjern under det og begynne nysgjerrige.

Meisling og Skraping

Når det ikke er mulig å riste fliser løst eller for å lirke ut underlaget, må du kanskje ty til mest grunnleggende (og vanskeligste) tilnærming: Meisling og skraping dem ut. Bruk en tung, skarp meisel og hammer, og fokus på fugemasse linjene og mørtelen under flisene, snarere enn flisene selv. Når du får de første ut, bør det være lettere å komme under de andre rundt det. Hvis de kommer opp lett nok, kan du være i stand til å bytte til et tungt gulv skraper, som vil være lettere på ryggen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com