Slik Dekorer med latinske farger

March 22

Slik Dekorer med latinske farger


Latin innredningen er fylt med sterke og klare farger, ofte på en hvit bakgrunn slik at fargene pop. Bruken av arkitektoniske elementer som er viktig i Latin innredning. Se etter måter å blande moderne avanserte stykker som hvitt skinn med rustikke elementer som distressed tre. Kaste i krydder farger som brent oransje, mørk rød og dype greener. Innlemme keramikk og du har en latinsk ordningen.

Bruksanvisning

1 Paint tre vegger hvite. Maling hoved vegg eller en vegg med arkitektoniske detaljer en dyp farge som rødt eller grønt for å skape en aksent vegg.

2 Velg en hvit sofa og aksent det med pynteputer i samme farge som aksent vegg. Bruk mønstret pynteputer så lenge fargen på aksent veggen er en av fargene i mønstrede puter.

3 Velg sidebord og et salongbord i hvitt. Topp dem med lamper som passer eller koordinere med funksjon vegg.

4 Ta på side stoler i en krem eller beige farge. Bland dem med sofa ved å legge kaste puter med samme farge som side stoler, hvite og aksent veggfargen. Kaste en hvit runde kaste over en stol.

5 Plasser en stor terra-cotta potten i hjørnet og fyll den med lyse fargerike silke blomster. Velg en pott som står minst tre fot høy eller plassere et lite bord i hjørnet med et terra-cotta potten sentrert på den for ekstra høyde.

6 Plasser et stort speil over sofaen. Plukk et speil med smijern ramme. Legg stearinlys sconces på hver side av speilet, i matchende smijern eller i store, chunky tre.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com