Hvordan Paint et mørkt rom en lys farge

February 22

Endre fargen i et rom fra mørk til lys vil gjøre rommet virker større og i noen tilfeller mer muntre. Det er mulig at du har utsatt fordi oppgaven virker skremmende. Maleri fra mørk til lys egentlig er ikke vanskelig, bare litt mer tidkrevende. Dekker mørk maling med en primer vil spare deg bekostning av å bruke flere strøk av de mer kostbare veggmaling. Den lag med primer trenger ikke å være en perfekt maling jobb; det bare behov for å dekke mørk maling.

Bruksanvisning

1 Påfør malere tape til taket kanten og treverk for å forhindre maling fra et uhell berøre taket eller trimme. Dersom trim vil bli malt med primer, er det ikke nødvendig å dekke treverk med malere tape.

2 Fyll maling skuffen med primer maling.

3 Male veggene ved hjelp av en kvalitet primer med lakk. En primer vil hindre den mørke fargen fra blødning gjennom til lys farge. Bruk en rulle for store områder og en pensel for å male i hjørner og langs kanter nær taket og trim.

4 Påfør et andre strøk med primer hvis første strøk ikke skjule mørk maling.

5 Sand glanset finish fra tre trim med fint sandpapir. Paint vil følge en ru overflate bedre enn en blank finish. Hvis trim ikke er malt eller ikke har en blank overflate, kan dette trinnet bli eliminert.

6 Mal trim med primer hvis nødvendig.

7 Bruk malere tape til å dekke trim hvis det ikke vil bli malt med samme lys farge maling som veggene.

8 Paint rommet med lys farge av maling.

9. Påfør et andre strøk med lys maling hvis nødvendig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com