År gammel jente Soverom Ideer

May 23

År gammel jente Soverom Ideer


Når babyen din jente fyller 1 år gammel, kan du være klar til å kvitte seg med henne barnehage innredning og velge en annen stil. Siden mange en-åringer personligheter er allerede tydelig, og de begynner å uttrykke deres liker og ikke liker, ta dem i betraktning når du velger design for soverommet hennes.

Frukt

Velg en fruktig tema for en-åringen soverom. Dette er en søt idé fordi du kan innlemme mange forskjellige farger for plassen, som for eksempel jordbær rød, lime grønn, bringebær rosa og sitron gul. Maling hver vegg en annen farge, eller velge sin favoritt fruktig farge. Velg sengetøy i en kontrastfarge til veggene. For eksempel, hvis du male veggene sitron gul, velge lys rosa sengetøy. Kjøp en halv-sirkel stykke tre, male det å ligne en skive vannmelon og bruke det for henne hodegjerde eller som en veggdekorasjon. Ramme bilder av frukt for veggene.

Himmel

Gjør ett år gamle jenta føler at hun flyter på en sky med en dekor som ser ut som himmelen. Male veggene i rommet hennes blå og male hvite skyer over veggene. Bruk en svamp til å gi skyene litt tyggemotstand. Velg gult sengetøy med sol design og henge broderte bilder av sol, skyer og stjerner på hennes vegger. Place glow-in-the-mørke stjerner på hennes taket slik at de lyser opp når du slår av hennes lys for natten.

Prinsesse

Princess temaer er alltid populært når det gjelder liten jente soverom. Maling hennes vegger enten rosa eller lilla. Maling lunefull prinsesse-tema elementer på hennes vegger, som kroner, slott og glass tøfler. Velg sengetøy som går med fargen på veggen, eller sengetøy med bilder av hennes favoritt Disney prinsesse på den.

Polka Dots

Hvis du er usikker på hva slags tema å velge for en 1-år gamle datter, bare pynte rommet sitt med prikker. Maling hennes rommets vegger i hennes favoritt farge, for eksempel rosa, blå, gul eller grønn, deretter male prikker over veggene i en annen farge. Velg sengetøy i de samme fargene, men motsatt veggenes farge. For eksempel, hvis du male veggene lilla med hvite prikker, velger hvitt sengetøy med lilla prikker. Velg polka-prikkete lamper, rammer og andre elementer for å utvide temaet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com