Allergi av Daisy Family

May 23

Allergi av Daisy Family


Asteraceae eller Compositae familie, også kjent som serie eller solsikke familie, er laget av rundt 20.000 plantearter. Selv om de fleste er urter, er det noen trær, vine og busk arter i familien også. Compositae kontaktallergi er navnet for allergiske reaksjoner forårsaket av Compositae familien. Sesquiterpene lactones er allergenene som finnes i preparater brøkdel av stammen, blad, blomst og noen ganger til og med pollen. Det er andre allergier forårsaket av tusenfryd familien.

høysnue

Ragweed (Ambrosia) er en gruppe av 15 arter av ugrasplanter som tilhører Compositae familien. Disse ettårige har grove hår stengler og delt blader. De fleste er innfødt til Nord-Amerika, men er også funnet i Øst-Europa. Innholdsrik pollen funnet i felles ragweed og gigantiske ragweed forårsaker allergisk rhinitt, ofte kalt høysnue. Felles ragweed vokser omtrent 3 til 4 fot lang og er ofte sett vokser hele Nord-Amerika. Giant ragweed kan nå 17 fot i høyden og er opprinnelig fra British Columbia til Quebec i Canada og enkelte sørlige deler av USA.

Contact Dermatitis

Løvetann (Taraxacum) er en flerårig ugress som tilhører slekten Taraxacum av Compositae familien. Det er innfødt til Europa, men det har blitt naturalisert over hele verden. Løvetann er beskrevet av sin nakne blomst stilken og basal rosett blader. De inneholder den taraxinic syre (sesquiterpene lakton) allergen, som er årsaken til den allergisk kontakteksem allergi. Dette skjer etter at han kom i kontakt med løvetann mens golf, klippe plenen eller arbeider med eller i nærheten av anlegget.

Astma og andre allergier

Burot er innfødt til Nord-Amerika, Asia og Europa. Dette shrubby busk er ofte funnet voksende i ødemarken og når opp til 7 fot i høyden. Anlegget er kjent for å kryssreagere med omtrent alle de andre medlemmene av Compositae familien, inkludert solsikke, ragweed, løvetann og kål. Burot er kjent for å forårsake utløse astma, sesongbetont allergisk rhinitt, pollinosis, øvre og nedre luftveier allergi, kontakteksem og urticaria.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com