Slik fjerner du en Vinyl Wall Border

April 17

Slik fjerner du en Vinyl Wall Border


En vinyl vegg grensen legger til en dekorativ aksent til innvendige vegger og ofte utfyller en matchende tapet eller maling. Sterke lim gi vinyl vegg grenser til utholdenhet som de trenger for å vare på ubestemt tid. Dessverre, det samme limet som holder vinyl veggen grensen klamrer seg til veggen krever også fjerning når grensen er ikke lenger ønsket. Metoder for fjerning av vinyl vegg grenser generelt målrette grensen er limet.

Bruksanvisning

1 Fyll en bøtte med en liter varmt vann, og tilsett en kopp tøymykner til vannet. Ta på deg et par gummioppvaskhansker og dypp en cellulose svamp i varmt vann og tøymykner løsning.

2 Gni svampen over vinyl vegg grensen, mette det med tøymykner løsning. Stikke hull i vinyl grensen til perforering verktøyet. Et par hull hver noen inches langs lengden av grensen burde holde.

3 La løsningen sitte på grensen for én til to timer. Skrell vinyl veggen grensen fra veggen når limet mykner ved å løfte et hjørne og dra det forsiktig ut fra veggen.

4 Rengjør veggen etter fjerning av vinyl veggen grensen med såpe og vann. Fyll en bøtte med varmt vann og en sprut av oppvaskmiddel.

5 Påfør såpevann til veggen ved hjelp av en cellulose svamp. Skrubb området som inneholdt grensen med svampen, skylling etterpå med en fuktig klut. Tørk veggen med en tykk håndkle.

Hint

  • Bruke en plast maling skrape for å fjerne eventuelle gjenværende rester klebemiddel på veggen.
  • Perforering verktøy har metall utstikkerne som penetrerer vinyl. Perforering verktøy er tilgjengelig for kjøp i de fleste jernvareforretninger.
  • Tilførsel av varme til grensen kan bidra til å fjerne vanskelige klebemiddel. Sett en hårføner på høy og svinge det fram og tilbake over vinyl veggen grensen. Varmen fra tørketrommelen er ofte nok til å myke opp limet, noe som gjør det mulig for deg å skrelle grensen fra veggen.
  • Like deler av eddik og vann sprayet på vinyl vegg grenser kan også hjelpe løsne limet. Perforere vinyl slik at eddik og vann for å trenge gjennom til limet.
  • Ikke bruk et metall maling skraper. En metallskrape vil ikke bare fjerne det lim, kan det også fjerne maling på veggen og skade gips under.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com