Hvor langt fra hverandre Har du planter Green Giant Arborvitae?

March 13

The Green Giant arborvitae (kjempetuja "Grønn Giant") er en hybrid variant av arborvitae familie av eviggrønne. Ifølge University of Connecticut, er det ofte markedsført kommersielt som den raskest voksende eviggrønne og har fått nåde hos grunneiere på grunn av dette. Plante avstanden kan variere, avhengig av bruken av trærne.

Hedges eller Screens

Fordi de vokser raskt med tett løvverk, er Green Giant arborvitae ofte brukt for hekker eller beplantning designet for visuell screening. I denne situasjon, blir trær ofte plantet ca 6 fot fra hverandre. Dette gjør at grenene på trærne å blander danner en ugjennomtrengelig hekk som gir en visuell, fysisk og lydmuren.

Ornamental Planting

Pryd beplantning, trær plantet for deres visuell interesse, bør tillate nok plass for treet å stå på egne ben. Disse trær, ved forfall, kan ha en spredning på opp til 20 fot eller omtrent 10 fot i hver retning av hovedstammen. Dette skulle tilsi Green Giant arborvitae bør plasseres minst 20 fot fra tilsvarende trær og 10 fot fra andre gjenstander eller bygninger.

økende Rate

The Green Giant arborvitae kan vokse med en hastighet på ca 3 fot hvert år. Treet trives i full sol, men vil overleve i delvis skygge. Treet gjør best i fuktig til våt jord selv om jordtype synes å være mindre viktig.

tre Størrelse

Den raske veksten rate resulterer i et tre på opptil 60 fot over en kurs på 20 år eller mer. De kan beskjæres eller skåret for å opprettholde den ønskede form og størrelse. Dette gjør at trærne skal opprettholdes som tette lave hekker på uansett høyde grunneier ønsker.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com