Kan jeg legge flis Over Rough & Broken Utenfor Betong?

February 27

Kan jeg legge flis Over Rough & Broken Utenfor Betong?


Betong er en av de mest holdbare byggevarer i bruk i dag, men menneskelige feil kan innføre slike spørsmål som smuldrer seksjoner. Mens knust betong er ikke nødvendigvis en indikasjon på en feil med betongen selv, trenger de ødelagte områdene må være lappet før du kan installere noe annet på toppen av betong. Når de ødelagte områdene er løst, kan du installere fliser og andre materialer.

sprekker

En normal del av betong er det faktum at det sprekker over tid. Under herdeprosessen, krymper materialet som vannet er absorbert inn i betong, pluss sement naturligvis ønsker å utvide i sommermånedene og kontrakt i vintermånedene. Dette etterlater hårfine sprekker, men i noen tilfeller kan det faktisk ødelegge betongplaten i to. Dette er grunnen til ekspansjonsfuger er inkludert i plater - for å bidra til å hindre betongen fra faktisk å bryte.

ekspansjonsfuger

Hvis du ønsker å installere keramiske fliser på toppen av en betongplate, må du inkludere ekspansjonsfuger. Fordi betong vil fortsette å bevege seg i løpet av sin levetid, vil denne bevegelsen naturlig overføre opp i fliser installasjon, fører til fliser dukker opp fra gulvet og fugemasse ledd sprengning ut. Ekspansjonsfuger skal inkluderes hver 25 til 30 fot Flis installasjoner, og de bør ikke være mindre enn en kvart tomme i bredde.

smuldrer Seksjoner

Hvis betongen smuldrer i seksjoner, betyr det at blandingen ble ikke helt blandet riktig under den første installasjonen. I stedet partier av den ferdige betong har for mye eller for lite vann i forhold til de andre elementer. Disse delene må fjernes og fullstendig renset for rusk og støv slik at du kan lappe skive og klargjøre den for flis.

patch Coat

Når alle de ødelagte områdene er rengjort og klar til å lappe, kan du blande opp en slurry blanding samt noen ny betong. Oppslemmingen Blandingen er ren sement og vann som er blandet inn i en males konsistens som er påført platen. Mens det fortsatt er vått, kan dere bruke betongblanding (som sement er en råvare) til flat skive og lappe den ødelagte området for å forberede den for flis.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com