Hvordan Grow Valnøtter

May 24

Hvordan Grow Valnøtter


Den valnøtt er en usedvanlig allsidig treet. Bortsett fra å produsere velsmakende nøtter som forbrukes over hele verden, gir treet tre for finer og møbler. De skall og skall av nøtter kan ofte bli funnet i herbalists 'rettsmidler, og treet gir skygge og komfort med store, buede grener. Med så mange bruksområder, er det ikke rart noen huseiere velger å inkludere disse trærne i sine egne landskap.

Bruksanvisning

1 Till en 12 kvadratmeter området der du har tenkt å plante valnøtt tre. Du trenger dette stor plass til hver valnøtt tre du har tenkt å vokse. Till til en dybde på minst 10 inches å fjerne gress, ugress og andre planter som kan konkurrere med treet for næringsstoffer og vann. Valnøtter er svært utsatt for slik konkurranse når unge.

2 Grav et hull 1 til 2 inches større enn røttene av din frøplante. Valnøtt trær vil vokse fra bare å plante nøtter, men disse nøtter er ofte slukt av dyr, og så er ikke like pålitelig som frøplanter for planting.

3 Plasser frøplante i hullet slik at det er gravlagt på samme dybde som det var i den originale emballasjen. Hvis treet ikke var i en container, begrave røttene 1 til 2 inches under jordoverflaten. Fylling hullet og tamp ned jorda rundt røttene å eliminere luftlommer.

4 Vann jorda rundt frøplante slik at jorda er fuktig, men ikke gjennomvåt; Det bør ikke være noen vanndammer rundt frøplante. Vann frøplante i fremtiden hvis de øverste 2 inches av jord tørke ut. Mange ganger trærne trenger ikke å vannes på grunn av deres omfattende rotsystemer og naturlig nedbør.

5 Mulch den 12 kvadratmeter med organisk mulch, som flis, bark eller sagflis, for å bidra til å beholde fuktighet og holder ugresset i sjakk. Hold mulch minst 2 inches fra frøplante.

6 skjære vekk døde eller skadede greiner som treet vokser; Ellers vil ikke treet ikke må beskjæres. Fortsetter vanning og legge et nytt lag av mulch hver våren eller tidlig på sommeren for å hemme veksten av ugress.

Hint

  • Valnøtt trær vokser best i områder som får minst 25 inches av nedbør og 140 frostfrie dager hvert år. Mer enn 35 inches og 170 dager er optimal.
  • Valnøtt trær vil ikke begynne å vokse nøtter før de er 10 år gammel, og mutter produksjonen vil ikke toppen før de er rundt 30 år gammel.
  • Velg planter som er minst 3/8 tommer i diameter og en tomme høy ovenfor roten krage. Mindre frøplanter kan ikke overleve nyplanting.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com