Slik feilsøker en Whirlpool Ultimate Care II Dryer

May 24

Whirlpool Ultimate Care II tørketrommel er en stor kapasitet enhet med en rynke vakt funksjon, slutten av syklusen signal, tørketrommel rack og temperatur og tid alternativer. Selges på nettet og i mange kjøpesentre, apparatet butikker og hjem butikker, kan huseiere forvente tørketrommelen å drive godt med normal omsorg, renhold og vedlikehold. Imidlertid kan fortsatt oppstå problemer med maskinen, nødvendig eieren å utføre noen feilsøkingsmetoder for å prøve å løse problemet.

Bruksanvisning

1 Kontroller strømledningen og koble den helt inn i tørketrommel samt strømuttaket hvis tørketrommelen ikke er i gang. Skjøteledninger bør ikke brukes til å gi strøm til tørketrommel. Skift ut eller tilbakestille sikringen hvis nødvendig. Steng luken fast slik at den låses på plass og gjøre en syklus utvalg før du trykker "Start" for å begynne.

2 Lag en ny syklus valg hvis det er ingen varme under bruk. "Air Dry" vil riste klær, men bruker ikke varme. Inspiser gassventilen, som ligger bak enheten, og sørge for at ventilen er åpen om det er en gassdrevet modell.

3 Bruk fingrene til å rengjøre lo av lofilter hvis det er lo på elementer etter tørking. Tørr små eller mellomstore laster og sortere etter farge og stoff for de beste resultatene. Sjekk lommer for papir elementer eller produkter som kan makulere under tørking og etterlater en rest.

4 Vent å bruke tørketrommelen hvis maskinen er i bruk i kaldt vær under 45 grader Fahrenheit og elementer forblir våt selv etter å ha kjørt syklusen. Dra elementer fra hverandre inne i tørketrommel for bedre luftstrøm og forventer lengre kjøretider hvis elementene ble vasket i kaldt vann for å spare energi.

5 Lukk glidelåser, belter, kroker og snaps før du starter tørketrommelen hvis det er riper inne i trommelen eller skade på varene etter tørking. Fjern eventuelt skadelige gjenstander fra lommer som kan lage rifter, hull eller andre skader.

6 Kontakt Whirlpool for reparasjon hjelp hvis problemet gjenstår.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com