Slik installerer granitt fliser med silikon

April 6

Slik installerer granitt fliser med silikon


Granitt fliser tillate styrke og holdbarhet av flis kombinert med skinnende utseende av rike granitt, enten flislegging en benkeplate, gulv eller vegg, granitt fliser vil kraftig forbedre utseendet på ethvert rom. Noen mennesker foretrekker å bruke silikon når påsetting granitt fliser i motsetning til tradisjonell mørtel. Det er en ganske enkel prosess som krever noen verktøy og materialer lett finnes i maskinvare eller hjem og hage butikker.

Bruksanvisning

Slik installerer granitt fliser med silikon

1 Klargjør området der du skal installere granitt fliser. Pass på at det er fri fra uønskede spiker og lim. Lirk negler med slutten av en hammer. Bruk et produkt som Goo Gone å bli kvitt uønsket lim. Hell det på limet og skrape bort med en sparkel. Grundig vask og tørk området som skal flislegges.

2 Påfør et tynt beading av silikon rundt omkretsen av flisen som skal installeres. Tilsett noen dråper i midten for ekstra sikkerhet. Legge flis på den tiltenkte overflaten.

3 Gjenta prosessen med de ekstra fliser. Stopp etter hvert halvt dusin fliser og sjekk med ditt nivå for å være sikker på din overflaten forblir selv.

4 Sett en tynn tre mellomlegg under et område som ikke er i vater. Test igjen for en jevn overflate ved hjelp av nivået.

5 Påfør silikon drivning til skjøtene mellom flisene. Tørk bort overflødig med en fuktig svamp. La silikon og silikon fugemasse tørke i ca 12 timer før du bruker det området som er flislagt.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com