Hvordan vet jeg om det er en vannlekkasje Under Vinyl Flooring

May 15

Vinylbelegg kan rengjøres og vedlikeholdes med liten innsats, på grunn av det materiale den er laget av. Vann samler seg under en del av vinylgulv vil til slutt misfarges og løsne vinyl - som fører til et dyrt og tidkrevende reparasjonsjobb. Det finnes måter å finne ut om det er en vannlekkasje under vinylbelegg. Når du har bestemt at det er en lekkasje, kan vannet fjernes og lekkasjen reparert ved kilden.

Bruksanvisning

1 Prøv å riste foten av et toalett som er omgitt av vinylbelegg og tilbake. Hvis basis wobbles, føler rundt den nederste kanten med hånden for å se om fingrene blir våte. Fuktighet oppdaget indikerer at det er en lekkasje i pakning mellom toalettet base og gulv, og at det har kommet vann under vinyl fliser. Toalettet må lagres, og flisene fjernet, gulvet rengjort og nye fliser installert.

2 Få ned på vinylbelegg. Shine en lommelykt på hver av brikkene. Inspiser kantene av vinyl fliser å se om noen er misfarget og har krøllet opp. Tilstedeværelsen av misfarging indikerer at det er vann under vinylfliser. Flisen kan fjernes, tørkes gulvet av, og et nytt ark er installert.

3 Kjør hånden over vinylfliser på gulvet. Feel for forhøyninger på flisene. Hvis du føler en rekke hevet støt under en flis, det er vann under fliser skyve den av gulv. Flisen bør fjernes, gulvet rengjøres og et nytt ark er installert.

Hint

  • Alltid suge opp vann som har falt på vinylbelegg umiddelbart for å hindre muligheten for vann siver under en flis.
  • Gamle vinylbelegg kan inneholde asbest og dermed krever spesiell oppmerksomhet når fjernet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com