Hvordan Operer trenger en Kirby G3 støvsuger?

March 5

Kirby Generasjon tre vakuum er en eldre modell som ikke lenger er i produksjon. Det er imidlertid en kraftig enhet, kan sammenlignes med de fleste moderne støvsugere på markedet. G3 konverterer lett fra en oppreist teppe vakuum til en beholder renere for hardtre eller fliser, og leveres med 11 vedlegg for rengjøring høye områder eller ut-av-rekkevidde flekker. Betjening av G3 er enkelt og intuitivt.

Bruksanvisning

1 Koble strømledningen til en stikkontakt. G3 kommer med en 30-fots strømledning, så du bør være i stand til å støvsuge et helt rom uten å måtte koble vakuum og flytte til en annen stikkontakt.

2 Drei vakuum på ved å trykke på den store knappen på undersiden av vakuumet.

3. Juster høyde vakuum inntil lyden av suge blir dempet. Dette betyr at du har opprettet en forsegling mellom teppet og leder av vakuum. Å regulere høyden ved å trykke på pedalen i bunnen av vakuum. Det er 10 flere høyder, så skaper en forsegling på teppet ditt bør være enkel.

4 Støvsug gulvet ved å skyve enheten sammen teppet. G3 er delvis selvgående, så presser den tunge vakuum skal være enkelt.

5 Koble slangen fra sin bolig på siden av vakuum og koble noen av de 11 vedleggene du vil bruke til slangen. Vedleggene kan du rengjøre møbler, takvifter, spindelvev og andre vanskelig tilgjengelige steder. Fjern vedlegg og erstatte slangen når du er ferdig.

6 Slå av vakuum ved å trykke på den store knappen på nytt. Snu hodet av støvsugeren til venstre for å låse den opp, og trekk den bort fra kroppen av vakuum.

7 Sett gulv rengjøring vedlegg i samme hullet der hodet av vakuum var. Vri den mot høyre for å låse den på plass. Snu vakuum igjen. Nå kan du rengjøre bart gulv ved å kjøre gulvrengjøringsutstyret langs dem.

8 Pakk plastposen som dekker å skifte filter bag. Vakuumet bag kobles til aggregatet på toppen og bunnen, så dra forsiktig på bunnen først, og deretter mot toppen for å koble den fra. Kast posen umiddelbart. Sett inn en ny pose i plast dekker. Klikk den på plass og zippe plast dekker på nytt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com