Ryobi Speed ​​Saw bruksområder

February 24

Ryobi Speed ​​Saw bruksområder


Ryobi Speed ​​Saw er en roterende kutter som raskt og enkelt utfører oppgaver tidligere utført av flere andre verktøy. Basert på Ryobi One + avgift system, antar Speed ​​så at du har andre One + verktøy og inkluderer ikke et batteri eller lader. De Speed ​​Saw kan bruke en rekke forskjellige biter og vedlegg for å utføre en rekke forskjellige klippeoppgaver.

Circle Cutting

Ryobi Speed ​​Saw inneholder et vedlegg for å kutte sirkler som strekker seg fra 3 ½ inches i diameter til 12 inches i diameter. Dette pilk festes til Speed ​​Saw og gir et dreiepunkt hvor kutteren kan rotere i en perfekt sirkel. Du kan være i stand til å kutte større sirkler ved å feste en snor til et senter dreiepunkt og knytte den andre til en skrue, spiker eller andre senter dreiepunkt. Ved bruk av en streng, må du passe på ikke å tillate strengen å sette seg fast i roterende kutter.

Bla Cutting

Ryobi Speed ​​Saw er spesielt nyttig for å kutte rare eller uvanlige former. Fordi dens blad opererer ved en slik høy hastighet og er så tynn, kan den detaljerte rulle kutt i et bredt spekter av materialer. Når du skjærer intrikate mønstre, markere mønsteret tydelig på materiale og arbeide sakte for å unngå å gli utenfor mønsteret.

elektriske installasjoner

Ryobi Speed ​​Saw er spesielt godt egnet for å kutte åpninger for nye stikkontakter og lysbrytere. Det kan lett skjære firkantede åpninger for ulike elektriske koblingsbokser, spesielt de som senere vil bli dekket med ansikt platene.

materialer

Ryobi Speed ​​Saw inneholder biter for å kutte både gips og kryssfiner. Sagen utmerket til å kutte gips. Det er også bra for å kutte kryssfiner opp til? -tommers Tykke. Det kan imidlertid også kuttes kryssfinér ½ tomme tykk, men med noen vanskeligheter. Det kan være i stand til å kutte noen plast, men dens 26.000 omdreininger per minutt (RPM) skjærehastighet kan generere nok varme til å smelte visse typer plast.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com