Mine Orchid Buds tørker ut

May 14

Orkideer kan lide når omsorgen ikke oppfyller behovene til anlegget eller når miljøspørsmål føre knoppene tørke ut. Saker som omhandler knopper tørker ut og knopp dråpe kan korrigeres ved å forstå den type omsorg planten trenger og hva skadedyr kan forårsake knopp dråpe. Dette gjelder hvis tørke knopper og knopp dråpe er ikke et resultat av en genetisk mutasjon som gjør at planter til å avbryte knopper, i så fall må forkaste anlegget.

Luftfuktighet

Mangel på fuktighet kan føre knoppene tørke ut og falle. Planter trenger minst 40 til 60 prosent fuktighet for å vokse og blomstre. Dessuten bruker en luftfukter, kan du plassere en drenering skuff under anlegget container for å fange overflødig vann og bruke den til å gi nødvendig fuktighet.

Temperatur

Flytte plantene vekk fra varme og kjøling vents og ikke utsette dem for utkast fra åpne dører vil bidra til å holde knoppene sunn og fruktbar. Ideell temperatur for orkideer er mellom 50 og 90 grader Fahrenheit. Ikke plasser orkideen der temperaturen endrer seg drastisk i løpet av dagen og natten. Hvis du kjører et klimaanlegg, holde romtemperatur ved en innstilling.

Vann

Knopper vil tørke ut hvis orkide jorden tørker ut for mye mellom hver vanning. Belastningen på anlegget vil føre til at knoppene tørke ut og falle. Noen orkideer trenger jorda tørke mellom hver vanning, men de fleste orkideer trenger vann når jorden er litt fuktig. I løpet av vinteren, orkideer trenger en redusert vanning planen fordi anlegget ikke er aktivt vokser. Gi orchid riktig mengde vann i henhold til orkidé variasjon du har økende.

skadedyr

Trips og bladlus vil mate på blomster og knopper, forårsaker blomster til å dø og knopper å bli brun og slipp. Inspiser planter ukentlig for skadedyr og bruke riktig insektmiddel for å bli kvitt dem. For thrip kontroll, bruke et produkt med diazinon, og for bladlus, bruke en insekt spray for å fjerne bladlus og maur som forårsaker bladlus.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com