Paint Holder Peeling på badet mitt

May 26

Paint Holder Peeling på badet mitt


Badet er et fristed for personlig stell, bading og avslappende. Men når du legger merke til maling peeling bak en dør eller under din håndklær, rommet kan fort miste sin avslappende atmosfære. I stedet for å la peeling å forverres over tid, kan du gi problemet en midlertidig løsning før du tar deg tid til å fullføre jobben riktig. Etter det er gjort riktig, kan du komme tilbake å nyte rommet.

årsaker

En faktor av malingen er sin alder, som til og med en kvalitet maling jobb vil skrelle over tid. En annen sannsynlig mulig faktor er dårlig kvalitet maling. Fordi badet er fuktig, men den mest sannsynlige årsaken til malingen er at malingen ble påført mens veggene var litt fuktig. Når malingen påføres over fuktighet, betyr det ikke holder seg på riktig måte og kan skrelle raskere enn den burde.

Kortsiktige løsninger

Før du gjennomføre en større oppdatering prosjekt, kan du ta små skritt for å prøve å løse malingen problem. Disse tiltakene vil ikke løse problemet per se, men vil hindre den fra forverring før du har tid til å fikse problemet på riktig måte. Plasser en avfukter på badet for å fjerne overflødig fuktighet forårsaket av badekar og dusj og forlate bad døren åpen, hvis det er mulig, når du bruker dusjen. Hvis badet har et vindu, holde den åpen på vindfulle dager for å holde rommet tørt.

risiko

Mens du kan se på badet peeling maling som det største problemet, kan det være en mer alvorlig underliggende risiko. Hvis badet hadde fuktighet på veggene før de ble malt, og hvis fukt bygge opp raskt i rommet fordi den ikke har et vindu, kan rommet inneholde mugg og mold. Veksten av mugg og mugg kan ha negative effekter på noens helse, men spesielt medlemmer av familien som kan ha allergi.

lakkering

For å fullstendig løse malingen problem, strippe all malingen av veggene på badet med en maling stripper eller slipemaskin. Man kan avdekke form under overflaten av det øverste laget av maling gjennom denne prosessen. Tillate at rommet for å tørke i flere dager; hvis du har et annet bad i hjemmet ditt, ta dusj i den. Kjør en avfukter på badet for å sikre at ingen restfuktighet rester, og deretter male rommet med en høy kvalitet maling.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com