Hvordan å designe et hjem for en handikappet person

February 28

For en funksjonshemmet person, kan flytte komfortabelt og fritt inne i hjemmet er en utfordring. Hvis boligen ikke ble opprinnelig designet for å være handikappet barn, kan selv de enkleste gjøremål være vanskelig, om ikke umulig, å gjøre handikappet person føler seg hjelpeløs og avhengig av andre. Heldigvis kan du designe et hjem eller modifisere en eksisterende, så det er tilgjengelig for funksjonshemmede, noe som gir funksjonshemmede individuell økt mobilitet og uavhengighet.

Bruksanvisning

1 Design inngangsdøren til huset og innvendig dører å være 34 til 36 inches bredt for å tillate passasje av rullestol. Gjør døråpninger i mindre rom på minst 60 tommer så rullestolen vil være i stand til å lage en komfortabel tur. Installer dører med svingbare hengsler hvis det ikke er mulig å utvide dørene.

2 Installer en forhøyet toalett på badet som har en justerbar sete. Heng grip barer langs veggene på begge sider av toalettet for å gjøre stående og sittende lettere for handikappede person. Installer en overføring eller roll-in dusj som inneholder en håndholdt vedlegg. Plasser en benk eller stol i dusjen for personen å sitte på mens han bader selv. Installer en sklisikker matte eller fliser på badegulvet og også inne i dusjen.

3 Fjern eventuelle lavere skapdører under kjøkkenbenken og jobbe mot å tillate en rullestolbruker å enkelt rulle opp nær skranken for matlaging. Installer lave kjøkkenskap som er høyere enn 30 inches for enkel tilgang. Bruk D-formet skuff og skap trekker i stedet for tradisjonelle runde knotter, som er vanskeligere for funksjonshemmede å gripe enkelt. Installer oppvaskkum, kjøleskap, komfyr og ovn på tilgjengelige høyder.

4 Installer ramper, grip barer og rekkverk langs noen områder hvor det er skritt, både innenfor og utenfor huset. Rampen bør skråningen forsiktig. En heis kan monteres inne i et hus for å ta utviklingshemmede personen til de øverste etasjene.

5 Installer lysbrytere, stikkontakter, termostater og andre elektriske og miljøkontroller på steder i hjemmet innen rekkevidde for en funksjonshemmet person.

6 Installer Casement vinduer som er lett for en funksjonshemmet person til å åpne og lukke med en sveiv. Velg enkle solskjerminger som holder seg ut av veien mens vinduet sveiv er i bruk.

Hint

  • Før ansette en generell entreprenør, sørge for at han har tidligere erfaring med å bygge og renovere tilgjengelige boliger for funksjonshemmede.
  • Installer et rekkverk på soverommet for å hjelpe funksjonshemmet person senke seg inn og ut av sengen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com