Dekorasjon ideer med nøytrale toner med en åpen trapp

March 8

Dekorasjon ideer med nøytrale toner med en åpen trapp


Mens en åpen trapp slipper inn naturlig lys og gjør huset ditt føles mer romslig, kan det også presentere en alvorlig dekorere utfordring. Fargene som du velger å pynte trappa må koordinere med nyanser som du bruker i rommet som omgir dem, eller vil du ende opp med en feilaktige utseende. Som et resultat av de beste alternativene når dekorere en åpen trapp er nøytrale toner som arbeider med de fleste fargepaletter. Du kan velge mellom en rekke nøytrale toner dekorasjoner som legger tegn til trapp og utfyller dekor som omgir den.

Paint the Stairs

Fordi selve trapper i en åpen trapp er utsatt, kan dekke dem med et nytt strøk med maling umiddelbart gi din rom, foajé eller hall et nytt utseende. Nøytrale lakkfarger er din beste alternativet fordi de vil blande seg med mange farger som du kan ha i området av hjemmet der trappen er plassert. For en frisk, lyse utseende, male stigerør av dine trapper en skarp hvit skygge og la trådene med en naturlig tre finish. Hvis du foretrekker å male hele trappen, prøve en krem ​​eller elfenben skygge for en mykere look. Bruk en tan eller grå farge hvis du ønsker å legge til dybde og dimensjon til plass.

Velg en Dekorative vegg Finish

Hvis åpen trapp har en naken vegg bak det, krydre utseendet på plass ved hjelp av en dekorativ maling behandling. Faux ferdig er en enkel måte å legge tekstur til veggen, og nøytrale nyanser liker tan og grått er ideelt for teknikker som snyltende og ragging. Hvis du foretrekker en mer lunefull utseende, opprette en monokromatisk stripete eller polka-prikkete vegg i brune eller grå nyanser. Velg flere nyanser fra samme farge familie for design. Hvis du skal male striper, måle veggen for å finne ut hvor stort du vil at stripene skal være og bruke tape for å merke av seksjoner for hver farge. For en polka-dot design, bruker runde sjablonger i varierende størrelser for å lage prikker på den valgte bakgrunnsfarge. Ved hjelp av monokromatiske, nøytrale toner skaper en subtil utseende, men likevel legger dekorative stil til trapp og området under det.

Legg en Runner

Legge til en løper til åpen trapp er en enkel måte å gi den et mer dekorativt utseende. Du kan finne løpere i en rekke nøytrale farger og mønstre, så velger en som matcher innredningen i området rundt trapp. En solid krem ​​eller elfenben løper kan varme en trist gangen eller foajeen, mens en grå løper kan hjelpe forankre en bred, åpen plass. Du kan også velge en mønstret løper som har nøytrale farger for å legge visuell interesse til din trapp. En blomstermønster gir et mykt utseende, men en dristigere geometrisk mønster i hvitt, svart og grå toner kan være en bedre plass for en bolig innredet i moderne stil.

Vis Svart-hvitt-bilder

Veggen bak en åpen trapp er ofte brukt for å vise familiebilder og andre sentimentale bilder. Mens det er et ideelt sted for denne typen galleriet, kan de ulike fargene i bildene dine skape en travel utseende for trapp og området rundt. I stedet for å henge fargebilder, har svart-hvitt-kopier av dine favorittbilder laget for å gi dem en nøytral tone. Bruk svart eller hvit rammer for å holde bildene for å holde utseendet rene og enkle. Du vil fortsatt ha et galleri av dyrebare familieminner, men det vil gi en mer elegant utseende som ikke konkurrerer med fargene i rommet under trappen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com