Tips for Kalsiumklorid på taket

April 18

Tips for Kalsiumklorid på taket


Siden kalsiumklorid er en effektiv avisings, det er et levedyktig produkt å bruke på taket for å smelte is, spesielt når de riktige forholdsregler er tatt. Kalsiumklorid er en av de hardeste og mest korrosive avisningsprodukter. Det kan føre til hudirritasjon og ruin takmaterialer, spesielt hvis det kommer i direkte kontakt med taket. Kalsiumklorid er ikke bare etsende taktekking materiale, men det er ikke veldig miljøvennlig. Avrenning fra kalsiumklorid kan forurense bekker og andre vassdrag, samt drepe eller påvirke veksten av vegetasjon.

Inneholder Kalsiumklorid

Inneholder kalsiumklorid, slik at den ikke kommer i kontakt med takbelegg eller kjøre ut i bekker, elver eller andre vannveier. Noen måter å inneholde kalsiumklorid inkluderer fylling av en sokk eller benet av en strømpebukse med avisingsmiddel. Bind toppen lukket og sette den over en is dam. Den kalsiumklorid vil smelte isen og danner en kanal hvor smeltende snø kan strømme ned i rennene og ned på bakken.

Gutter nivå

Mens containment gir noen av de beste beskyttelsen mot skader for taket ditt, plassere kalsiumklorid bare på gutter nivået holder kjemisk finnes takrenner. Bryte et hull i toppen av noen isblokker i eller rett over rennene med en slegge. Space hullene ca tre fot fra hverandre. Hell en liten mengde av kalsiumklorid i hullet, og når den smelter det skal flyte gjennom rennene.

Sikkerhet

Når du arbeider med kalsiumklorid, unngå hud- og øyekontakt. Bruk vernebriller og hansker når du håndterer kjemikalier. Hvis den kjemiske kommer i kontakt med huden, må du vaske den av umiddelbart med vann. Hvis øynene dine er utsatt for kalsiumklorid, skylle dem med vann og ringe raskt etter hjelp hvis noen irritasjon fortsetter.

andre alternativer

Siden kalsiumklorid er etsende og potensielt skadelig for miljøet, å velge et annet avisingsmiddel er et akseptabelt alternativ. Mildere, mindre etsende avisingsmidler omfatter magnesiumklorid og de fleste deicers merket som sikker for kjæledyr, vegetasjon eller betong. Les etikettene nøye for å finne ut om produktet er egnet til å føre til skade på taket. Ethvert produkt som ikke er merket som sikker for betong er som regel for etsende å bruke direkte på taket ditt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com