Kan Kaldt vær gjør Central Heat Freeze?

April 19

Kan Kaldt vær gjør Central Heat Freeze?


Sentralvarme systemer brukes oftest i kaldt vær, men de også oppleve noen av sine mest vanlige problemer når de blir konfrontert med isete forhold. Hvis været blir kaldt nok - vanligvis godt under frysepunktet - det kan begynne å forstyrre en rekke av de systemene som din sentralvarme bruker. Dette omfatter fordampere, som er ute og mest utsatt, kanaler, rør og andre komponenter.

Heat Pump Fordamper

Noen sentralvarme systemer bruker en varmepumpe som trekker inn varme fra luften ute og sender den inn. Hvis forholdene er varmt nok for varmepumpen til å fortsatt operere, men for kaldt for fordamperen, kan den ytre delen av varmepumpen trekker fuktighet og fryse den på fordamperen spoler. Dette fører til at varmepumpen skal miste effektivitet og til slutt mislykkes.

Andre Furnace alternativer

Hvis du har en gass ovn, kan fryse fortsatt være et problem. Moderne gassovner har en tendens til å bruke et gjenvinningssystem som trekker varme fra eksos. Dessverre, det trekker også fuktighet, og dette skapte kondens kan fryse i kalde temperaturer. Dette kan føre til blokkerte avløp eller kondens linjer, korrosjon og sprekker i din ovn.

kanaler Issues

Din kanaler er også utsatt for kaldt vær. Kanaler kan ikke fryse seg selv, men som sine metall kontrakter i iskaldt forhold, kan de begynne å utvikle hull og lekkasjer. Dette lar det iskalde luften inn i kanalene, direkte motvirke varmen som sentralvarmesystemet produserer. Resultatet er en ineffektiv varmesystem som er sløsing med tid og penger.

rør

Din sentralfyr bruker rør for sine avløpsrør (for å bli kvitt kondens), og potensielt for vann linjer hvis du har en varmepumpe system som bruker vann i stedet for kjøle å bære varme. Rør fylt med vann alltid er i fare i kaldt vær. Hvis vannet inne fryser, kan rørene sprekke, opprette flere lekkasjer og fører til skade på omgivende materialer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com