Hvordan legge til en ny Elektrisk krets til House Wiring

April 13

Hvordan legge til en ny Elektrisk krets til House Wiring


Hvis en av sikringene er i stadig tripping, kan du bli overbelastning av kretsen og kanskje trenger en ny en til å håndtere dine kraftbehov. Med unntak av logistikken for å kjøre ledninger bak eksisterende vegger, er prosedyren grei. Start med en plan slik at du vet hvor du skal plassere enhetene og kjøre kabler, tusenfryd-kjeden alle enhetene i kretsen sammen og avslutter med å lage forbindelser på panelet. Bruk en strømbryter og elektrisk kabel vurdert for den belastningen du kan forvente deg i kretsen.

Bruksanvisning

1 Tegn et diagram av kretsen, noe som indikerer alle outlet, lys og brytere på det. Beregn den maksimale strømforbruket i kretsen hvis alle lysene og apparater på det arbeider samtidig og kjøpe en effektbryter og elektrisk kabel som skal håndtere trekningen. For en moderat størrelse krets hovedsakelig betjene lys, er vanligvis tilstrekkelig en 15-ampere sikring. Bruk en 20-ampere sikring hvis du skal kjøre større apparater eller elektroverktøy på krets. Fjorten-gauge er tilstrekkelig for 15-amp kretser, men for 20-amp som bruker 12-gauge.

2 Installer en elektrisk boks på plasseringen av hver bryter, lys eller stikkontakt. Kjør en lengde av elektrisk kabel fra panelet til den første boksen, og deretter kjøre den derfra til de andre boksene på kretsen som trengs. Den nøyaktige ledningsnett konfigurasjon avhenger av mange faktorer, så hvis du er forvirret, får råd fra en kunnskapsrik venn eller en profesjonell. La det være nok kabel i panelet for å lage forbindelser inni den.

3 Wire alle enhetene på kretsen før du foretar tilkoblinger på panelet. Den generelle regelen for oppkobling av elektriske apparater er at deres messing terminaler er varmt og koble til svarte ledningene, sølv terminaler er nøytral og kople til hvite ledninger og de grønne terminaler er bakken og koble til bart eller grønne ledninger. Brytere har bare varme klemmer. Bli med hvite ledningene i en bryterboks til hverandre for å by-pass bryteren.

4 Åpne panelet døren og slå av hovedbryteren. Skru av dekselet, så se etter et sted å kjøre den nye kretsen kabelen gjennom siden av panelet. Hvis flere ledninger er klemt fast i et hull, vil du ofte ha nok plass til å sette en mer ved å løsne klemmen med en skrutrekker, kjører kabelen gjennom, og stramme klemmen. Hvis alle hullene er fulle, slå ut en ny en med en skrutrekker, skru på en wire klemme, kjøre kabel gjennom den og stram klemmen.

5 Strip enden av kabelen med et verktøy kniv og trekke ledninger fra hverandre. Du må som regel å fjerne 12 inches av vindsperre eller mer for å skille ledningene nok til å nå sine tilkoblingspunkter. Strip isolasjon fra endene av de svarte og hvite ledninger med kniven, eller bruke en wire stripper.

6 Løsne lug i en ledig slot på sølv og bakkesamleskinner med en skrutrekker. Mate den hvite ledningen inn i sølv bussen og den nakne jordledningen i bakken bussen og stram ørene.

7 Koble den sorte ledningen til en effektbryter ved å skru skruen på bunnen av breaker, fôring i ledningen, deretter strammer skruen. Finn en ledig slot på forsiden av panelet og knipse bryteren på plass, hvor det vil komme i kontakt med varm buss og fullføre krets.

8 Slå på hovedbryterpanelet, og slå på bryteren for den nye kretsen. Det bør være på. Hvis det turer, er det sannsynligvis en indikasjon på en løs tilknytning sted langs kretsen. La breaker av og sjekke ledninger.

Hint

  • Når du gjør et diagram av den nye kretsen, sjekk den med en autorisert elektriker for å sikre at ledningene du foreslår vil møte kode.
  • Bruk samme gauge for hele kretsen. Den elektriske koden tillater endring av ledningsstørrelse i midten av en krets.
  • Bruk gummi såler og bruke isolert verktøy når du arbeider i panelet. Selv om du har slått av hovedbryteren, blir messingskinne fortsatt lever, og du kan få et alvorlig sjokk ved å berøre den.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com