Ulempene ved over bakken Betong Tanker for drikkevann

March 11

Ulempene ved over bakken Betong Tanker for drikkevann


Hvis du bor i et område hvor vann er mangelvare eller dyrt, kan du se til oppsamling av regnvann for en tilførsel av drikkevann. Noen mennesker har til å stole på vannet fraktes inn fra andre områder. I begge disse situasjonene må du lage en slags vann lagringsplass for drikkevann. Noen mennesker er avhengige av plasttanker, mens andre foretrekker konkrete lagertanker. Hvis du bruker betongtanker, bør du være klar over noen av ulempene med denne formen for oppbevaring av vann.

utvasking

Betong er laget med kalk, en form av kalsiumkarbonat. Hvis vannet i tanken er svakt sur, kan det lekke kalsium fra tanken i vannet. Dette gjør at vannet hardere og påvirker smaken. Hardt vann kan også etse glass og våtromsinnredning. Hvis du bruker betong til å lagre vann, anbefaler Texas Water Development Board du belegge innsiden av tanken med et materiale som er godkjent for bruk med drikkevann. Dette vil også gjøre det lettere å rengjøre tanken.

Lekkasje

Betong er mindre fleksibel enn noen andre lagringstank-materialer, så som plast eller tre, og kan knekke over tid, spesielt hvis tanken er begravet. Du kan lappe betongtanker, men du må kanskje tømme tanken og la det tørke for å gjøre det. Og neste gang bakken skift, kan du ha en ny sprekk.

Kostnader

Selv om betong er ikke den mest kostbart materiale for en vannlagringstank, kan en betongtank koste mer enn et prefabrikert plast eller metall en. De Texas Water Development Board notater som strømmet-in-place betong lagertanker er blant de mest attraktive, men disse tankene vil koste mer enn prefabrikerte seg.

Alternatives

I stedet for betongtanker, kan du kjøpe en tank av glassfiber, plast eller metall. Glassfiber og plast er lette, men kan bryte ned over tid på grunn av vær og sol. Tanker kan korrodere over tid og kan gi en metallisk smak til vann. Tanker laget av sedertre eller redwood se attraktive og motstå råte, men kan tørke ut og lekker i noen klima, eller vokse mose i andre. Rustfritt stål gjør en holdbar tank som ikke legger en smak til vannet, men kan være veldig dyrt.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com