Hvordan erstatte en Sink Basin

March 27

Vurderer prisen på erstatning vask bassenger, kan du installere det selv og spare en hel masse penger fra arbeids anklager om din lokale rørlegger. Det er ikke en altfor vanskelig prosedyre, trenger du ikke faglig kompetanse og svært få verktøy og materialer er nødvendig for å fullføre prosjektet.

Bruksanvisning

1 Fjern alle elementer under vasken området. Finn og slå av både kaldt og varmt vann ventiler kjører til kranen linjer.

2 Plasser et avløp vask eller bøtte under albuen av vasken. Åpne vannkraner (og spray munnstykke eventuelt på kjøkkenvasker) for å avlaste noe press igjen i kranene.

3 Løsne begge ender av avløp albuen for å fjerne den. Bruk kanal låser eller rørtang for å hjelpe deg om nødvendig. (Mange avløp i disse dager er PVC-rør, og du kan fjerne nøtter for hånd.) Fjern albuen og være forberedt på litt søl fra vann igjen i avløpsslangen. Har avløpet bassenget / bøtte strategisk plassert.

4 Fjern pivot stang fjærbøylen fra gaffelstang (på en vask med en pop-up vask stopper). Hvis dette ikke er aktuelt, kan du hoppe over dette trinnet. Løsne ventilen festemutteren fra drainpipe, og fjern pivot stang fra pop-up stopperen. Ta av pop-up stopperen fra vasken avløp.

5 Løsne og fjern avløp krage mutter og nedløp fra avløpet krage. Bruk kanal låser eller rørtang for å hjelpe deg å løsne den. Fjern nedløp.

6 Trykk på avløpsrøret oppover i bassenget av vasken ved hjelp av en gummihammer før det bryter forseglingen av den gamle rørlegger er kitt. Fjern dreneringsrøret, og rengjør gamle kitte fra det.

7 Fjern kranen tilkoblinger fra under baksiden av vasken bassenget (inkludert sprøyta dyserøret hvis det er aktuelt for kjøkkenvasker). Bruk kanal låser eller rørtang for å hjelpe deg å løsne tilkoblingene. Fjern kranen ved å løfte den oppover som en samlet enhet hvis mulig.

8 Fjern vasken bassenget ved å skyve oppover og skille forseglingen på benken. Rengjør benkeplate grundig for å fjerne den gamle fugemasse eller silikon drivning.

9. Påfør en liberal belegg av disken fugemasse eller silikon drivning til benken til riktig forsegle omkrets område av ny vask, og plassere vasken bassenget inn i hulrommet i benkeplate. Når det er tørt, kan du fjerne overflødig drivning med et barberblad.

10 Plasser en liberal mengde rørlegger er kitt i avløpet hullet vasken. Sette nok inn i bunnen av vasken og hullet slik at dreneringsrøret passer inn i tett og kitt squishes ut fra under topp flensen. Du kan fjerne overflødig kitt etter at den er tørket og satt. Kitt vil ta flere timer å kurere, sett og tørr, og vasken bør ikke brukes for denne perioden.

11 Sett kranen og tappekran linjer til baksiden av undersiden av vasken bassenget. Plassere et tynt lag med tråd tetning ved gjengesiden av forbindelsene. Koble sprøyten dysen (gjelder kjøkkenvasker).

12 Place et tynt lag med tråd tetningen på dreneringsrøret, og sett på drainpipe og avløp krage mutter. Juster drainpipe riktig hvis det er for et bad vask med en pop-up synke stopperen. Sett sammen stopperen, å plassere ballen ende av dreiestaven inn i løkken på bunnen av proppen.

13 Place et tynt lag med Gjenge på gjengene på bunnen av nedløp og andre pipe kobler til albuen, og erstatte albuen og stram til mutterne.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com