Hvordan justere en Kitchen Lazy Susan Hylle

April 2

Lazy Susan hyller tilbyr en praktisk måte å lagre varer i kjøkkenskapet. De fleste design har skapdører festet til de roterende hyller, og fra kontinuerlig bruk og spinning, kan de trenger sporadisk justering. Den forskyvning er vanligvis på grunn av en av tre scenarier: skapdører er ikke sentrert fra topp til bunn innen rammen (forårsaker gni på toppen eller bunnen ramme), trenger skapdørene ikke lukke hele veien på den ene siden eller døren er skjevt i rammen (forårsaker gni mot siderammen). Løsninger er tilgjengelige for alle tre problemer.

Bruksanvisning

Sentre Lazy Susan Skapdører

1 Fjern frakt pinnen på toppen av braketten med tang.

2 Flytt dørene til høyre for å eksponere høydejusteringsskruen med den nederste hylle.

3 Drei skruen med en skrutrekker til høyre for å heve dørene og til venstre for å senke dører.

Justere dører å lukke riktig

4 Expose ene siden av bunnen braketten ved å åpne kabinettet døren litt.

5 Fjern frakt skruen (skruen mot midten av lat susan) og løsne stjerne vaskemaskin skruen (skruen lengst fra sentrum) med en skrutrekker. Flytt frakt skruen til høyre side av sporet hvis døren er ute av justering til venstre; flytte skruen til venstre for justering til høyre.

6. Gjenta trinn 2 på den andre siden av den nedre monteringsbrakett. Flytt braketten til venstre eller høyre, avhengig av hvilken vei dørene skal gå. Stram frakt skruene i døren justerings sporene, og lukke dørene for å sjekke om du trenger å gjenta skritt for å komme i posisjon. Stram til stjernespyler skruene når justeringen er tilfredsstillende.

Juster Crooked Dører for Riktig rotasjon

7 Fjern to skips skruene fra toppen monteringsbraketten. Løsne foran og bak stjernespyler skruer. Manøvrere den øverste monteringsbraketten til loddrett med sidene av kabinettet. Eliminere hull fra den ytre skapstammen. Sjekk flere ganger ved å flytte og stramme stjerne vaskemaskin skruene og gjenta etter behov. Stram skruene når avstanden er riktig, og erstatte frakt skruer i alle tilgjengelige spor eller hull.

8 Juster nedre festebraketten ved å fjerne frakt skruene, og løsne begge sider av stjerne vaskemaskin skruer. Manipulere krank før det er lagt vertikalt med sidene av kabinettet for å fjerne hullene og sikre sokkelen roterer riktig uten å trykke på sidene av kabinettet ramme. Plasser forsendelsesskruene på side til side justering spilleautomater, og stram dem når justeringen er riktig, gjenta trinn etter behov.

9 Stram stjernespyler skruene når du har riktig justering på bunnen av kabinettet.

Hint

  • Du trenger ikke å ta ut hyllene for justeringer med mindre de har mer enn 100 lbs. Gjenstander på dem. Aristrokraft.com tilbyr illustrert trinn på justeringer på en lat susan kabinett. (Se referanser nedenfor).

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com