Hvordan identifisere bladene av Black Walnut eller Pecan

April 4

Den svarte valnøtt (Juglans nigra) og pecan treet (Carya illinoensis) er to mutter-produserende arter som egner seg for store landskap. Den svarte valnøtt vokser betydelig mindre enn pecan, til ca 75 fot; pecan kan strekke til høyder godt over 100 fot. Identifiser svart valnøtt og pecan treets løvverk av sin makeup, farge, størrelse og lukt.

Bruksanvisning

Black Walnut Leaf Identifikasjon

1 Tell antall brosjyrer på en enkelt forbindelse svart valnøtt blad. På denne arten, er det så mange som 23 brosjyrer eller så få som 13 vokser på hvert blad sentrale stammen.

2 Mål sentrale stammen av sammensatte blad på en svart valnøtt. Stilkene området fra 12 inches i lengde til 24 inches. Måle lengden av de enkelte hefter. Disse er vanligvis i området på fra 2 1/2 til 5 inches inches lange.

3 Se på formen av svart valnøtt pakningsvedlegget. Disse brosjyrer er lanse-formet og har en rekke riller langs kantene, med lange punkter i endene, i henhold til "National Audubon Society Field Guide til trær. Eastern Region"

4 Undersøk flater av brosjyrer, på jakt etter et mykt underlag ørsmå hår på undersiden. Den øvre flate av paknings er glatt.

5 Observer fargen svart valnøtt brosjyrer. Om våren og sommeren, bladene er mørke nyanser av grønt. I høst, de endrer til en kjedelig gul skygge, bemerker Missouri Botanical Garden.

Pecan Leaf Identifikasjon

6 Count flygeblader festet til den sentrale stammen av en pecan blad. Det er så mange som 17 eller så få som 11.

7 Mål stammen i en pecan blad. Størrelsen varierer mellom 12 inches og 20 inches. Hver av de enkelte hefter er fra 2 inches i lengde til 7 inches lange.

8 Observer formen på hver pecan pakningsvedlegget. Klaffene har en form som minner om en sigd, buede og har en skarp spiss ved deres ender.

9 Kontroller fargen på pecan blader, ser for flygeblader for å være nyanser av grønn-gul. Bladene blir en gul farge i høst.

10 Knus pecan flygeblader med fingrene og lukte dem. Brosjyrer avgir en lukt som Floridata beskriver som ubehagelig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com