Hvordan bruke Patio Rope Lighting

December 29

Rope belysning kan skape en flott glød på terrassen for utendørs underholdende. Tau lys er designet for å være holdbar og lav profil (dvs. at de ikke tar opp mye plass) og er motstandsdyktig mot utendørs elementer. Tau lys kommer i en rekke farger, inkludert hvit, blå, lilla, rød og grønn. Velg fargen som best reflekterer din utendørs innredning eller skaper stemningen du ønsker å dele. Blå tau lys har en tendens til å skape en neon-lys følelse, mens grønne lys skape en mer tropisk utseende. Hvite tau lys tilbyr utmerket generell belysning, men kan være litt tøffe hvis de brukes i stor utstrekning.

Bruksanvisning

1 Legg ut tau lys i det mønsteret du vil ha dem hang til å sørge for at du har nok lengde. Kontroller emballasjen for å se hvor mange lengder det er trygt å koble sammen og sørge for at mannlige enden av pluggen (siden med utstikkerne) er nærmest ditt strømuttak. Pass på at du bruker 120-volts selvstendige tau lys som ikke krever en separat styreenhet.

2 Fest skru inn krokene under veranda dekker takskjegget for lys overhead, ved hjelp av en stige for å få tilgang. Plasser en krok ved begynnelsen av belysningen patter, en før og etter hver gang tau endrer retning og en ved enden av mønsteret. Bruk kroker med indre diameter som er store nok til å holde tau lys. Hvis man ikke kan skru dem inn i takskjegget for hånd, pre-bore et lite hull for hver krok, ca 1/2 av dybden av skruen del av kroken. Drapere tau lys over krokene og legge til en annen krok på ethvert sted tauet sags.

3 Wrap tau lys rundt noen veranda rekkverk, spesielt langs trapper, spiral tauet rundt hånden jernbane eller veving det gjennom rekkverk å holde det på plass. Igjen, sørg for den mannlige enden er nær utløpet.

4 Place tau lys langs bakken der verandaen møter huset, og fest den med kroker på samme måte som de tak tau lys.

5 Fest en skjøteledning vurdert for utendørs bruk til den mannlige slutten av hvert lys (unntatt tau som er knyttet til hverandre) og bruke mer kroker å lede ledningen tilbake til uttaket mens resterende ut av veien.

6 Sett lysene til et grenuttak og koble strømlist inn i stikkontakten. Dette gir deg en en-knapp for å skru av tau lys av og på uten å måtte koble til og fra individuelle tau. Slå dem på ved skumring eller når du ønsker å underholde gjester eller nyte sin glød. Hvis du bruker dem ofte, bør du vurdere å koble strømskinne i en tid som vil slå dem av og på hver natt automatisk.

Hint

  • Sjekk effekten vurdering på hvert tau lys og ikke overstige tilsammen 2400 watt på den elektriske kretsen, inkludert noen annen belysning eller apparater som er kontrollert av den kretsen. Last over 2400 watt vil føre til at kretsbryteren utløses og kraft til å gå ut.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com