Hvordan Anchor en hage Box

December 31

Hage boksene er nyttige når plante både blomster og grønnsaker. Tending til sengen er mye enklere ettersom det er hevet fra bakken. Det er viktig å forankre en hage boksen til bakken for å hindre den fra å bevege seg og giring. Siden hagen boksen er tung, det tar ikke mye for å feste den på plass. Enten trepinner eller armeringsjern gjør utslaget. Men hvis du bruker tre staver, bruk behandlet tre eller male tre med en sealer slik at det ikke råtner under jorden.

Bruksanvisning

1 Klargjør bakken der hagen boksen skal plasseres. Dette inkluderer å løsne jorden med en rototiller og deretter raking det nivået med en metall hage rake. Ankrene vil bli plassert i boksens fire hjørner. Imidlertid avviker prosessen litt avhengig av om du bruker tre ankere eller armeringsjern, så bestemme hvilken metode for forankring til bruk før bygge hagen boksen.

2 Skjær de fire hjørnestolpene 6 inches høyere enn hagen boksen, hvis du bruker tre forankringsmetoden. Bruk en sirkelsag for å skjære innleggene. Bygg din hage boksen i henhold til planene, utvide de fire trestolper 6 inches forbi boksens bunn. Hvis du bruker armeringsjern, drill pilothull gjennom skogen i hvert hjørne med en 1/2-inch utvidet spade bit.

3 Sett hagen boksen på plass. Hvis du er ved hjelp av tre forankringsmetode, trykk ned på boksens fire hjørner, slik at de markerer bakken, og deretter flytte boksen til side. Bruk en spade til å grave en 6-tommers hull i hvert merke plassering. Plasser hver av de fire trestolper i et hull og fylle hullet med jord. Hvis du bruker armeringsstål ankere, la boksen på plass og gå videre til neste trinn.

4 Bruk en baufil til å kutte fire armeringsstål stykker 12 inches lengre enn hagen boksen base styrets høyde. Plasser en brikke gjennom hver pilothull. Pound på brikken med en hammer inntil det er innleiret 12 inches i bakken.

Hint

  • Anchor hagen din seng sikrere ved å plassere et stykke armeringsjern hver 2 fot rundt boksen omkrets.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com