Kitchen Desk Ideas

November 27

Amerikanerne bruker sine kjøkken for mer enn bare middag. Det har blitt familiens samlingssted i de fleste hjem, der barna gjør lekser, samtaler finner sted og måltider er forberedt. Det er også der foreldre, som jobber hjemmefra, ta vare på bedriften. Et kjøkken skrivebord er viktig i mange moderne hjem, og det finnes en rekke varianter av denne møbel. Datamaskiner leveres ofte med kjøkken oppsett.

konvensjonell Desk

Plasser en vanlig skrivebord på kjøkkenet som ikke er knyttet til benkeplater og andre møbler på kjøkkenet. Dette skrivebordet kan kjøpes eller tilpasset for å koordinere med din eksisterende kjøkken stil og design. Det kan lages med en topp som ligner på de eksisterende benkeplater. På oppsiden av dette alternativet er at det kan flyttes hvis du omorganisere kjøkken eller trenger mer plass for en fest eller sammenkomst.

secretaire Desk

I mer formelle kjøkken, bør du vurdere en secretaire skrivebord. Dette skrivebordet er en antikk stil stykke, med en drop-åpen overflate for å skrive, åpne rom og pullout skuffer. Mer formelle secretaire pulter inkluderer glass skap oppå pulten og ekstra hyller. Dette skrivebordet kan plasseres på en motstående vegg fra cook stasjonen eller i nærheten av kabinettet hvis det er tilpasset med samme treslag.

benkeplate Desk

En teller skrivebord er bare et skrivebord som er en forlengelse av den eksisterende disken. Når et nytt hjem er bygget, er dette lett lagt til som en forlengelse av eksisterende benkeplate. Skrivebordet er adskilt fra kjøkkenet med skuffer og kanskje en regning og post solfangeren på skrivebordet. Med dette alternativet kan barna gjør lekser og mamma kan arbeide på nødvendigheter i hjertet av kjøkkenet.

Innebygd resepsjon

En innebygd skrivebord er møbler som er bygget med den eksisterende skapplass. En innebygd skrivebord kan være et hjørne skrivebord i nook av kjøkkenet eller en pult som er noen få inches lavere enn resten av benkeplater. Den innebygde pulten inkluderer ofte skap og hyller over pulten for bøker, papir, skrivere osv nødvendige for kontorbruk.


© 2019 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com