Gate Byggeveiledning

December 5

Gate Byggeveiledning


Gjerder rundt husstander gir sikkerhet, personvern og oppdemning for familier. På grunn av den bindende natur av gjerder, er det viktig å ha en pålitelig port for inn og ut. Bygg din egen gate er en dag lange prosjektet, men byggeprosessen er enkel.

Bruksanvisning

1 Bestem hvilken størrelse åpningen for din gate vil være. De fleste husholdninger har 36 tommers porter, men hvis du har en stor gressklipper eller traktor kan du vurdere en annen størrelse gate. Hvis du velger å lage en bredere gate, sikre at bredden er et multiplum av seks inches.

2 Route langsidene av hver 2-by-6-by-8 fot brett av trelast som bruker 45 graders bit, noe som gjør avrundede bevels.

3 Skjær to-by-6-by-8 fot brett ned til seks fot hver.

4 legg platene flatt ned, slik at de er parallelle. Sørg for at bunnen av platene er også stilt opp. Separer hvert bord av en 1/2 tommers. Bredden av alle styrene pluss mellomrom i mellom bør tilsvare bredden du ønsker porten skal være. Seks 2-by-6 brett med en halv tomme av plass mellom hver og en vil få en 36 tommers gate.

5 Skjær to 2-av-fire styrene slik at de er de samme bredden på porten. Plasser den selvklebende på den ene side av hver av de 2-av-fire-tallet. Tape hver av de 2-av-fire, i tape-ned, bort på raden av 2-av-6-tallet. Man bør være ni inches fra toppen, mens den andre skal være ni inches fra bunnen.

6 Fest 2-av-4s til porten med 21/2 tommers skruer. Sørg for at det er to skruer i hvert bord; en forbinder hver to-for-6 til hver 2-av-4.

7 Legg den tredje to-by-4 fra et hjørne av porten til motsatt hjørne. Trekke en linje på endene av diagonalen 2-av-4 der den øverste og nederste 2-av-fire kors. Skjær linjene slik at det vil passe mellom de to, og fungere som en cross-balanse. Fest den diagonale to-by-4 til porten ved å bruke to skruer der det og en av de to-by-6-ere møtes. Sørg for at hver 2-by-6 er festet til kryss balanse slik at kryss balansen er forsvarlig montert.

Hengsler og Set-Up

8. Legg en av hengslene på den fremre side av porten i den stilling som den skal monteres. Dette bør være på siden uten kryss balanse, på en av de ytre to-for-6-er, ni tommer fra toppen. Tegn prikker gjennom skruehullene med en blyant og fjerne hengslene. Pre-bore hull i markeringene. Gjenta dette trinnet sammen med den andre hengsel, på de samme to-for-seks, ni inches fra bunnen av porten.

9 Hold hengslene på gjerdet eller innlegg du vil montere porten til mens merking av pre-drill prikker gjennom skruehullene. Pre-bore markeringene.

10 Monter hengslene til porten og gjerdet med 21/2 tommers skruer. Pass på at skruene er på så tett som mulig, uten å fjerne skruehodene. Har en annen person holde opp porten som du montere den.

Hint

  • Vær forsiktig når du bruker noen makt utstyr. Sørg for at noen vet hvor du er og hva du gjør før bygge en gate.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com