Hvordan erstatte en Foam Hot Tub Cover

October 15

Hvordan erstatte en Foam Hot Tub Cover


Badestamp er skum dekselet utfører en viktig funksjon. Det holder på varmen og beskytter vannet mot smuss og rusk. Når dekselet blir våt, sprekker eller utvikler andre problemer som gjør det uegnet for bruk, må du velge en erstatning. Skummet badestamp dekselet kan erstattes ved å følge noen enkle trinn.

Bruksanvisning

Velge en erstatning Foam Hot Tub Cover

1 Finn ut om din skum badestamp dekke faktisk må skiftes. Disse typer dekker ikke vare evig, fordi de er stadig utsatt, for varme, kjemikalier og fuktighet. Dersom vann komme inn i dekselet og skum er vannmettet, eller hvis det er synlige sprekker, må den byttes ut.

2 Bestem miljøforholdene din skum badestamp dekke vil bli utsatt. Dette vil avgjøre hvilken type setetrekk du velger. Er du i et varmt klima, eller finnes det iskalde vintre med snø? Bor du i en regnfull klima? Er det intense sollyset, og vil dekningen bli utsatt eller under et lysthus eller andre dekker? Skummet må være tykkere i kaldt klima og for utsatte badestamper. En overbygd kar i et temperert klima kan ha en tomme til og tommers-og-en-halv av skum. En utsatt kar i et kaldt, barskt klima trenger 4 til 6 inches.

3 Mål gamle dekselet for å være sikker på hvilken størrelse du vil bestille.

4 Sammenligning butikk. Besøk spa butikker og søke nettbaserte forhandlere. Ulike selskaper kan tilby spesielle funksjoner som håndtak med ekstra søm eller mer sikker låser. Ikke betal ekstra for disse funksjonene med mindre du virkelig trenger dem. Når du sammenligner priser mellom butikker og nettleverandører, være sikker på å finne i frakt og håndtering avgifter.

5 Bestill din dekker. Husk å dobbeltsjekke målinger og detaljene før avslutte bestillingen. Hvis dekselet er feil størrelse eller skummet er feil tykkelse, vil du bli sittende fast med den når den kommer.

Hint

  • Forlenge levetiden på erstatning skum badestamp dekke med riktig pleie. Rengjøres regelmessig, og ikke la barn eller kjæledyr til å sitte eller gå på den. Bruk en løfter i stedet for håndtak; det er sjelden at de innebygde håndtak kan ta vekten over tid uten å rive.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com