Hvordan bli kvitt Creeping Ivy

October 4

Creeping eføy går av en rekke navn, som for eksempel krypende Charlie, malt eføy, gjelle-on-the-bakken eller snikende Jenny. Når snikende eføy begynner å vokse, kan det fort ta over et område. På noen snikende eføy, stilkene vil heie uansett hvor de tar kontakt med bakken. Det er vanskelig å helt bli kvitt snikende eføy, men med flid, kan deres antall reduseres.

Bruksanvisning

1 Ta på hagehansker for å beskytte hendene. Trekk snikende eføy fra bakken for hånd. Dette fungerer godt i små områder. Kast snikende eføy i papirkurven. Ikke sett snikende eføy inn i komposthaugen eller det vil fortsette å vokse.

2 Dekk invaderte området med svart plast, gamle tepper eller en avis, fem eller flere sider tykk. La lokket på i ett år. Den krypende eføy vil ikke motta sollys eller vann, og vil dø. Hvis du bruker svart plast, solen vil koke snikende eføy. Selvfølgelig, hvis avis blir brukt, må den byttes ut fra tid til annen.

3 Spray området med en bredbladet ugressmiddel laget for å drepe eføy planter. Bland og påfør etter den første frosten i midten til sent på høsten i henhold til etiketten retninger. En annen applikasjon kan påføres etter at plantene blomstrer i april til juni. Hvis eføy vokser med andre planter, lese nøye etiketten eller diskutere med en profesjonell på en hage forsyning butikk eller universitet forlengelse tjeneste som ugressmiddel som fungerer best.

4 Spray området med en blanding av 5 ts. Mobile bore med en qt. varmt vann. Rør til borax er oppløst. Spray området hvert år. For et større beløp, bland 1/4 kopp boraks med 5 liter vann. Dette kan helles i en vannkanne og distribuert på ugresset. Det kan ta flere applikasjoner.

Hint

  • Forskning ved University of Wisconsin og Iowa State University har funnet ut at boraks ikke kan være svært effektive. Hvis for mye blir brukt, kan det skade andre planter og gress. Borax inneholder bor, og for mye av det er giftig for alle planter.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com