Hvordan erstatte en brikke med en tannbørste Holder

October 30

Hvis en flis eller fliser kommer løs på badet vegger, kan du tenke på reattaching dem med tynn-set mørtel eller erstatte dem med en keramisk tannbørste holder. I begge tilfeller må du bruke en sparkel å lirke den gamle fliser eller fliser seg å passe en tannbørste holder i det tomme rommet. Dette er en enkel og grei oppgave som ikke krever noen kontrahering eller flislegging erfaring. Du trenger bare noen få elementer og verktøy for å erstatte fliser med en tannbørste holder.

Bruksanvisning

1 Ta på gummihansker.

2 Kombiner tre deler vann til en del trinatriumfosfat (TSP) i en bøtte.

3 Rengjør den tomme plassen hvor flisene var festet til badet veggen med blandingen og en svamp. Skyll med rent vann etter rengjøring.

4 Air tørke flekken med en hårføner, og etterlater ingen fuktighet i den tomme plassen på badet veggen.

5 Skjær av tuppen på en tube med silikon caulk med et verktøy kniv og bryte forseglingen på innsiden av røret med poker festet til enden av en caulk pistol.

6 Klem en perle av caulk på baksiden av tannbørste holder og umiddelbart trykk på baksiden av holderen mot tomt sted på badet veggen.

7 Trykk på tannbørste holder mot veggen i 45 til 60 sekunder. Spre et tynt perle av silikon caulk rundt kantene av tannbørste holder mot veggen og la det tørke for å fullføre installasjonen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com