Hage planter som ikke krever mye vann

October 1

Hage planter som ikke krever mye vann


Tørke-resistente planter fylle i problemområdene våre hager der ingen regnet faller og trives i jord som drenerer for fort. Disse hardføre blomster overleve tørke, omsorgssvikt og hageslange forbud. Hageplanter som ikke krever mye vann spare også lokale ressurser akvifer, tilby oss en grønnere og skyldfølelse-fri måte å holde våre verft vakker.

Cosmos Asteracae

Cosmos asteracae er hardfør, tørke-tolerant og lett å dyrke planter med store blomster i en rekke farger, inkludert hvit, rosa, oransje, gul og mørk rød. Velg mellom over 20 varianter av kosmos, inkludert giganter opp til syv fot høye og dverger i henhold til en fot høy. Cosmos trives i godt drenert, sandholdig jord og tåler direkte sollys godt. Frø er sådd direkte i bakken i høst eller våren; plantene er produktive bloomers hele sommer og i høst, spesielt hvis de døde blomsterhodene er fjernet; la de siste par hoder på hver sesong, og de vil re-frø seg. Cosmos produsere en lys fargeklatt i den tørreste av jord og de trekker sommerfugler i en hage i hopetall.

portulaca Grandiflora

Portulaca grandiflora, kjent som Moss Rose, er en liten bunndekkende plante, spesielt bra for steinete områder av hager, med hvite, gule, oransje og rosa blomster og saftig lys-grønne blader. Portulaca vokser godt i beholdere; blomstrer i endene av sin kjøttfulle stilker henger ned fra kurver. Mens de trives på godt drenert og med dårlig jord, må portulaca full sol til blomst. Portulaca frø eller unge plantene er plassert utenfor bare etter at frosten er over; de små støvlignende frø er lettere å så hvis det blandes med sand.

Crinum Asiaticum

Crinum asiaticum, også kjent som Grand Spider Lily, er en stor, tropisk utseende plante med lange mørke grønne blader. Det er en profilert bloomer med duftende og delikate hvite blomster. Planter vokser opp til syv fot høy med blader en fot lange. Crinums som godt drenert jord, delvis sol, krever lite vanning og vokser godt i beholdere. Pærer, som vekt så mye som 20 pounds, er plantet i store potter eller direkte i jorden mellom høsten og våren, avhengig av lokale temperaturer. Frost ødelegger bladverket på modne planter, men de komme til å blomstre kraftig. Crinum sap fører hudirritasjoner i en liten mengde av gartnere. Alle deler av planten forårsake mage nød ved svelging; håndtering med hansker anbefales.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com