Hvor lenge skal det ta Agurker å spire?

November 23

Hvor lenge skal det ta Agurker å spire?


En agurk plante krever mye varmt vær og mye sol for å vokse. Selv om vekstsesongen er noe kortere enn andre grønnsaker i hagen, uten de rette forholdene, er en agurk plantens vekst hindret. Du kan vanligvis akselerere agurk vekst ved å starte dem fra frø innendørs og transplantere unge planter utendørs når jordtemperaturer stige.

vekstforhold

Det tar ca 10 til 14 dager for agurk frøplanter å begynne spirende når dyrket i de rette forholdene. En agurk planten trenger tilgang til fullt sollys. Plant den i næringsrik leirjord som gir god drenering. Et anlegg foretrekker vanligvis jord med et pH-nivå på 6,0 eller høyere. Det kan ikke tolerere frost og behov utenfor temperaturer på 75 og 85 grader Fahrenheit å vokse og utvikle seg. Det krever også ca 15 kvm. Ft. Plass til å vokse med mindre det er satset. Skyll jord sin regelmessig for å hindre at planten tørker ut.

formering

Begynn frø innendørs om tre til fire uker før den siste forventede frost dato når utendørs forholdene er ennå ikke gunstig. Plasser frø i torv pods at du kan plante i jorda for å hindre å måtte rykke en ung plante fra beholderen. Hvis en ung plante taproot blir skadet, er hele anlegget helse på spill. Transplant agurk spirer utendørs når jordtemperaturen er 65 grader Fahrenheit eller varmere.

Bloom Tid

Det tar en agurk plante mellom 50 og 70 dager å blomstre når den spirer, avhengig av agurk skriver du planter. En plante har både mannlige og kvinnelige blomster som begynner å danne omtrent halvveis gjennom sin vekstsyklus og omtrent fire uker etter at det spirer. Den mannlige blomsten produserer pollen som er fraktet til kvinnelige blomst av insekter. Når den kvinnelige blomsten er bestøves begynner frukt formasjon.

betraktninger

Agurk frø klarer å spire i kaldt jord under 65 grader Fahrenheit. Selv frø sådd innendørs og transplanterte utendørs to uker etter at de spire stopp spire når jorda er for kaldt. Ikke begynn frø eller transplantere en agurk plante utendørs inntil grunnforholdene ligger til rette for å sikre en agurk plante vokser og utvikler seg normalt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com