Hvordan Monter Utvendig Lights

October 21

Hvordan Monter Utvendig Lights


Utvendig lys utenfor hjemmet, inkludert veranda lys og portrom lys, installere på samme måte som innendørs lys, og er en del av samme hus krets. Den primære forskjellen er at utvendige lysene er konstruert for å tåle vær, så det er viktig å sørge for at ligaen du er instalingl er laget for utendørs bruk. Normalt er ledningstilkoblinger laget med wire caps alene, men for utendørs inventar, er det en god idé å pakke dem i elektriske tape i tillegg til å gi ekstra beskyttelse mot fuktighet.

Bruksanvisning

1 Slå av strømmen til eksisterende utvendig lys på huset sikringsskap.

2 Bruk skrutrekker til å fjerne skruene som holder den eksisterende ligaen på plass. Koble ledningene bak det.

3 Finn festebraketten for den nye lys, som er en flat metallplate med hull i den. Hold braketten til strømboksen. Line opp skruehullene og sett inn skruene som fulgte med brakett, for å sikre den.

4 Fest bart kobber jordledningen til den grønne bakken skruen på braketten. Stram skruen.

5 Hold lys opp til den elektriske boksen og koble den hvite ledningen fra lyset til den hvite ledningen fra boksen. Tvinn en wire hetten over de to ledninger for å koble dem. Pakk sammenhengen i elektriske tape.

6 Gjenta prosessen for å koble de svarte ledningene fra lys og boksen.

7 Hold lampen til den elektriske boksen. Skyv ledningene inn i boksen og setter ligaen mot monteringsplaten. Line opp skruehullene og bruke de medfølgende skruene for å feste den.

8 Slå på strømmen igjen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com