Frukttrær som vokser i Lawrenceville, Georgia

October 7

Lawrenceville, har Georgia et subtropisk klima som er ideelt for dyrking av et bredt utvalg av frukttrær. Summers i byen er varm med gjennomsnittlig temperaturer på 70-tallet. Juli er den varmeste måneden med maksimumstemperaturer på 88 grader F. Winters i Lawrenceville har en gjennomsnittstemperatur på rundt 40 grader F. Nedbør i Lawrenceville er selv gjennom hele året. Disse temperaturene ikke bare støtte veksten av vanlig frukt, men også en rekke uvanlige og eksotiske nøtter og frukt.

Chinese Jujube

Kinesisk jujube eller kinesisk dato (Zizyphus jujuba) er godt tilpasset været i Lawrence siden trærne er ganske vinter hardfør. De selvfrukttrær blomstrer sent på våren og dermed er beskyttet mot våren frost som kan påvirke fruktproduksjon. Plomme størrelse frukt med hvitt kjøtt og tynn spiselig huden vokser på tørken hardfør, åpen forgrenet tre som vokser til en moden høyde på ca 40 fot. Den modne frukten er brun i fargen og smaker som en dato når det er dehydrert. De beste jujube varianter i Georgia inkluderer li og tigertooth. Jujube trær har noen sykdom og skadedyr relaterte problemer.

morbær

Morbær er mild flavored, slank, bjørnebær som frukt som vokser på hurtigvoksende, store trær. Morbær slippe når de modnes og blir ofte høstes ved å riste trærne. De frukttrær vokser godt i alle områder av Georgia og er klare for høsting av mai. Det er tre varianter av morbær som alle kan dyrkes i Lawrenceville; den røde morbær (Morus rubrum), den svarte morbær og hvit morbær. Plant morbær trær i fruktbare, dyp, godt drenert jord og gjelder gjødsel under senere vinter og midtsommer. Morbær kan lett spres fra løvtre stiklinger tar i senere vinter.

epler

Epler vokser godt i alle områder av Georgia. Men den nordlige halvdelen av Georgia, som inkluderer Lawrenceville, er mer ideelt for dyrking av konvensjonelle eplesorter. Epletrær trives best i områder med full sol og sandholdig leirjord til sandholdig leire leirjord. Noen gode eplesorter for Lawrence inkluderer ingefær gull, galla, Mollie deilige, Ozark gull, rød deilig, fuji, Yates og Granny Smith. Epletrær dyrket i Georgia krever annullere gjødsling med nitrogen som den viktigste næringsstoffet. Yngre trær trenger relativt mer fosfor og kalium. Eldre trær trenger færre mengder fosfor og kalium.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com