Calla Lilies med gule blader

October 24

Calla Lilies med gule blader


Med sin lunefull form og delikat duft, calla liljer er en vakker tillegg til ethvert hjem eller hage. Selv om de vakre blomstene er relativt enkle å ta vare på, kan stress på anlegget resultere i en calla lilje med gule blader.

vanning

Vanning calla lilje for mye eller for lite kan føre til at bladene til gul. Hvis du vanne planten for mye og deretter la det tørke ut neste uke, planten reagerer ofte ved at nederste bladene til gul og dø for å redusere vanntapet. Når omsorg for en calla lilje, holde jorda fuktig hele tiden. Men ikke la vann å sitte på toppen av jorda.

Lett

I varmt klima, bør calla liljer plantes i et område som er delvis skyggelagt. I alle andre klimaer, plante blomster i et område med mye sol. Uansett, må blomsten mye sollys for å unngå gulning blader.

Gjødsel

The Pacific Callas hjemmeside anbefaler å gjødsle din Calla Lily gang i måneden med en allsidig gjødsel. Gjødsling planten for mye ofte resulterer i brenn blad kanter. Men gjødsling anlegget for lite ofte resulterer i gule blader.

Løsning

Hvis Calla lilje blader begynner å gul, forsiktig fjerne dem. Hvis bladene fortsatt gul regelmessig, må du kanskje flytte anlegget til et annet sted eller justere vanning planen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com