Hvordan Wire en Tanning Bed

October 27

Hvordan Wire en Tanning Bed


Hvis du nylig har kjøpt en tanning bed for bruk i hjemmet ditt, er du sannsynligvis nysgjerrig på hvordan du setter det opp. Trenger du noen spesielle elektriske komponenter? Hvor mye makt vil det kreve? I de fleste tilfeller, kabling en tanning bed for bruk i boliger er ganske enkel og koster svært lite.

Bruksanvisning

1 Les bruksanvisningen som fulgte med tanning seng å lære spenningen den nye tanning bed bruker. De fleste solarium er 120 eller 220 volt.

2 Finn ut om ditt hjem stikkontakt vil håndtere tanning bed. Hvis Solseng kjører på 120 volt, så sjansene er tanning bed vil fungere i en standard stikkontakt. Noen større solarium krever 220 volt.

3 Ta kontakt med en elektriker hvis Solseng bruker 220 volt. I dette tilfellet, må du ha en ny støpsel.

4. Finn en stikkontakt som kan brukes utelukkende for tanning bed. For å forhindre elektriske overbelastning, er det best å ha en stikkontakt dedikert utelukkende til din tanning bed.

5 Vurdere å installere en bukk-booster for å senke eller heve spenningen brukes i tanning bed. Ta kontakt med selskapet du kjøpte Solseng fra å avgjøre hvorvidt en bukk-booster er nødvendig.

Hint

  • Før du kjøper din tanning bed, vil du ønsker å sjekke for å se om den bruker 120 volt eller 220 volt - det er sannsynligvis et mer prisgunstig alternativ for deg å finne en tanning bed som bare bruker 120 volts.Consider investere i en vedlikeholds program. Mange selskaper tilbyr vedlikehold planer om å bidra til å finansiere kostnadene ved fremtidige repairs.Contrary til hva du kan forvente, kostnadene ved å kjøre en Solseng er svært minimal. Faktisk er den gjennomsnittlige kostnaden bare 5 cent per 15-minutters økt.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com