Deck rekkverk Specs

January 1

Rekkverket av et dekk serverer både funksjonelle og estetiske grunner. I tillegg til å holde deg og dine gjester fra å falle til bakken under, rekkverk hjelpe ramme og definere dekk mellomrom. Hvis du tenker på å installere eller endre en kortstokk, ta hensyn til spesifikasjonene du bruker for rekkverk. Feilmålinger eller designvalg kan gi negative resultater og potensielt føre til skader.

Høyde

I USA er en omkrets dekk rekkverk et krav for dekk med overflater som er 30 inches av bakken eller høyere. Som Ideas-For-Deck-Designs.com notater, for dekksflater mellom 30 inches og 5 fot 10 inches i høyden, må rekkverket være minst 36 inches høy. For dekk overflater med høyder høyere enn 5 fot 10 inches, må rekkverket ha en høyde på minst 42 inches.

rekkverk Construction

Også kjent som topp skinnene, rekkverk referere til de horisontale bjelker som strekker seg langs toppen av spiler, mellom støtte innlegg. Ifølge InspectaAPedia, har en typisk rekkverk dimensjoner på to inches med seks inches. Du kan plassere en barriere på et dekk slik at den brede siden vender opp, noe som vil skape flater som egner seg for å holde kopper og andre elementer; eller du kan plassere et rekkverk slik at den smalere side vender opp, og gir et bedre underlag for gripende. Uansett hvordan du plassere rekkverk, for best resultat bør du bruke lange, kontinuerlige bjelker i konstruksjonen, i motsetning til å feste sammen flere mindre deler.

rekkverk

Hvis dekk har mer enn tre trinn som fører opp til det, må du installere minst én rekkverk. Men hvis dekket har mer enn tre skritt og trappen har en bredde på 43 inches eller større, to rekkverk - en på hver side av trinnene - blir nødvendig. En skikkelig rekkverk vil være mellom 1,5 og 2 inches i tykkelse eller bredde.

baluster Spacing

De spiler - eller vertikale søyler som strekker seg mellom rekkverksstolper - må adskilt fra hverandre på bestemte, balanserte avstander. Ellers kan det estetiske inntrykket av rekkverket lide og mellomrommene kan bli farlig for små barn. Som Universal Forest Products notater, de fleste byggeforskrifter krever at spiler bli adskilt fra hverandre ved maksimale avstander på mindre enn 4 inches. For å være sikker, kan du bruke en avstand på 3,75 inches som avstand måling.

Lastbærende

Hvis et dekk rekkverk ikke har riktig bærende spesifikasjoner, skjev eller sitter på et dekk rekkverk potensielt kan føre til at det svikter strukturelt. Ifølge Ideas-For-Deck-Designs.com, må et dekk rekkverk være i stand til å håndtere en horisontal last på 200 lbs. ved hvilket som helst punkt langs dens rekkverk, samt en horisontal last på 200 lbs. over en en kvadratmeter areal på noen del av sin rekkverk. Dessuten må rekkverket være i stand til å motstå en samtidig horisontal last på 50 lbs. og vertikal belastning på 100 lbs.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com