Hvordan fikse en Whirlpool Vannpumpe

October 18

Tømmepumpen inne i en Whirlpool vaskemaskin bidrar til å fjerne den gamle vann fra karet under sentrifugeringen. Hvis pumpen bryter ned, vil vannet ikke renne fra karet og i stedet bare sitte i badekaret, noe som gjør et rot av klærne. Pumpen er plassert inne i vaskemaskinen kabinett, under karet. Whirlpool gjør sine pumper som en enhet, så hvis det bryter ned den enkleste løsningen er å erstatte hele enheten. Prosessen er enkel og kan gjøres på minimal tid.

Bruksanvisning

1 Koble vaskemaskinen fra stikkontakten. Slå av varme og kalde vannforsyning linjer til vaskemaskin.

2 Fjern skruene som holder kontrollpanelet på plass. Avhengig av hvilken Whirlpool modell, kan skruene være i de fremre hjørner av panelet eller på baksiden av panelet. Nyere Kenmore modeller har skruene skjult under plastendestykker på endene av panelet. Trekk enden caps av med fingrene. Når skruene er fjernet, rotere kontrollpanelet mot baksiden av vaskemaskinen.

3 Koble ledningsnettet som går fra kontrollpanelet til vaskemaskinen ved å trykke på utløseren på pluggen. Bruk en flat skrutrekker til pop metall klipp langs bakkanten av vaskemaskin øverste panelet ut av sporene.

4 Vipp vaskemaskinen frontskap mot deg og løft det opp og ut av vaskemaskinen er bunnrammen. Fronten kabinettet er tung, så det kan hjelpe å ha en venn hjelpe deg. Skyv den fremre skapet ut til siden.

5 Ta av metallklemmene som holder pumpen på plass med en flat skrutrekker. Skyv pumpen av motorakselen.

6 Klem festeklemmene dreneringsslangene med en tang og skyv dem av avløpspumpen. Fjern dreneringsslangene fra den gamle pumpen. Skyv slangene på ny pumpe og skyv klemmene på plass.

7 Skyv den nye pumpen tilbake på motorakselen og erstatte klemmene. Sett på vaskemaskinen front kabinett og kontrollpanel. Slå på vannforsyning og koble vaskemaskinen tilbake i stikkontakten.

Hint

  • Prøv aldri å reparere vaskemaskinen uten å koble den fra stikkontakten først.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com