Lemon Tree Insekter Parasitter

October 19

Lemon Tree Insekter Parasitter


Sitrontrær er en hardfør sitrus avling som vokser godt i hjemmet hager; en sitron treet gjør også et attraktivt innendørs anlegg. Sitrontrær har få skadeinsekter som utgjør alvorlige problemer, og infeksjoner er lette å identifisere og behandle, ifølge Purdue University. Sjelden, kan flere insekter lever av sitrontrær og forårsake betydelig skade hvis venstre ubehandlet.

Citrus leafminer

Asia sitrus leafminer er en sjelden, men plagsomme skadedyr av sitrontrær. Opprinnelig fra Asia, har leafminer blitt funnet i sitron avlinger rundt om i USA siden 1993, ifølge University of California. Asia sitrus leafminer larvene angripe nytt blad utvikling på alle varianter av sitrustrær. Skaden hindrer nye blader fra å åpne riktig, og skadene fra fôring gjør sitrontrær mer utsatt for sekundære sykdommer som cankers. Leafminers formerer seg raskt og kan produsere syv til åtte generasjoner i en enkel vekstsesong som kan forårsake betydelig skade på sitrontrær hvis venstre ubehandlet. Citrus olje spray er effektiv på å kontrollere asiatiske leafminers på sitrontrær.

Scales

California røde skala og gul skala er små insekter som lever av sitrontrær. De to arter av skalaer er vanskelig å skille fra hverandre. Gule skalaer finnes først og fremst på sitron frukt og blader mens røde skalaer kan bli funnet på modne tre, samt frukt og blader, ifølge University of California. Vekter lever av plantevevet av treet med sine lange, gjennomtrengende munn-deler. I et stort antall skalaer kan alvorlig skade sitrontrær.

Sitrus Rust Midd

Sitrus rust midd, ofte kalt sølv midd på sitrontrær, er en liten pest som skader overflaten av sitron frukt. Sitrus rust midd er en veldig liten, gul insekt som krever en hånd linse for å se på sitrontrær. Midd lever av overflaten av sitron frukt og ødelegge svor celler. Infested sitroner visne til en sølvfarge på treet. Rust midd skade på unge frukt reduserer deres totale størrelse og utseende, men på modne frukter skaden er først og fremst estetisk og fruktene være levedyktig.

spider Mites

Spider midd lever av modne bladene av sitrontrær. Disse små insekter motta deres felles navn på grunn av en fin silke som midd produserer mens fôring på sitrontrær. Spider midd mate under bladet overflaten og føre til celleskade, noe som reduserer muligheten for en infisert sitron til photo. Et stort antall edderkopp midd kan forårsake en sitron treet til Wilt og slippe bladene, spesielt i tørre og vindfulle vekstsesonger, ifølge University of Florida.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com