Slik reparerer en Motorsag

November 15

Motorsager er nyttige verktøy hvis du har til å kutte ned trær som kan være skadelige ditt hjem, ordensforstyrrelser trær og trær til brensel. De fleste har en to-takts bensin forbrenningsmotor. Hvis vedlikeholdt, motorsager fungerer fantastisk. Men hver motorsag må fikses på noen punkt. Nedenfor finner du noen tips om hvordan å reparere en motorsag selv.

Bruksanvisning

1 Gjør din motorsag kjøre mer effektivt ved å justere tomgangsturtallet og blanding. Slå av motorsag og ta ut luftfilteret og luftpatronen for å finne tomgangsskruen. Slå i 1 1/2 skruer mot klokken. Vri hoved jet justeringsskruen med klokken inntil den berører setet av emulsjonen røret. Deretter slår den mot en til 1/2 omdreininger. Bytt luftfilter.

2 Gauge turtallet med en turteller. En aluminium-sylindret motor skal kjøres ved 1750 RPM, og en motor med en støpejern sylinder hastighet kjøre på 1200 RPM. Hvis RPM er et annet nummer, reparere motorsag ved å sette tomgangsskruen.

3 Inspiser chokeplaten ved åpningen av forgasseren hals Hvis motorsag har problemer med å starte. Hvis den ikke lukkes ordentlig, eller hvis den beveger seg fritt, kan dette skape startproblemer. Løsne noen sandkorn ved sprøyting forgasser renere på strupe akselen og inn i venturien.

4 Undersøk tennpluggene for å reparere driftsforstyrrelser. En våt plugg kan være forårsaket av vann i drivstoffet, slik at du må utføre service på drivstofftanken. En svært tørr plugg kan bety et tett dieselfilter, noe som kan fikses ved service på filteret. Bruk en mikrometer caliper å sørge for at gnistgapet er 0,025 av en tomme.

Hint

  • Bruk kun reservedeler som er laget for merkevaren og type motorsag du bruker.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com