Hva er fordelene med en luftfukter?

December 21

En luftfukter er et apparat som tilfører fuktighet til luften i hjemmet ditt. Det finnes forskjellige typer av luftfuktere som varierer i størrelse og kostnad. Den type luftfukter velges, avhenger av de individuelle behovene til husholdningen. Uavhengig av hvilken type luftfukter du velger, de helsemessige fordelene i stor grad oppveie kostnadene. Luftfuktere kan være bra for ditt hjem også.

Effekter av tørr luft

Innendørs luft kan bli spesielt tørr om vinteren, noe som kan ha en negativ effekt på helsen. Tørr luft kan føre til at huden og slimhinnene tørker ut og gjør deg mer utsatt for allergi og infeksjon. Tørr luft kan også påvirke tre møbler, gulv og gips.

Cleaner Air

En luftfukter tilfører fuktighet til luften i hjemmet ditt og dermed gjør den luften du puster renere og friskere. De ideelle luftfuktighet er mellom 30 til 50 prosent. Ved å legge til fuktighet til luften, en luftfukter bidrar også til å fjerne bakterier og minske mengden av støvpartikler i luften.

Minske allergisymptomer

Ved hjelp av en luftfukter for å fukte inneklima kan bidra til å lindre allergi og forkjølelse symptomer som tørre øyne og tett nese. Legge fuktighet til luften kan også hjelpe de som lider pustevansker. En luftfukter kan også redusere forekomsten av neseblødning på grunn av tørre slimhinner.

Forhindre tørr hud

Holde luften fuktig med en luftfukter kan bidra til å forhindre tørr hud og sprukne lepper, som begge er vanlige problemer i vintermånedene og tørt klima.

Beskytt Møbler

Tørr luft kan forårsake tremøbler og gulv for å sprekke og deformere. En luftfukter kan bidra til å holde tremøbler i førsteklasses stand. Fuktig luft kan bidra til å forhindre sprekker i gips som også oppstå på grunn av tørr varme.

Stopp statisk elektrisitet

Bruk av en luftfukter kan også hindre disse irriterende sjokk som oppstår som følge av statisk elektrisitet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com