Slik fjerner bladene på en Poulan 42-tommers Traktor

November 10

Klippe bladene på en 42-tommers Poulan klipper krever hyppig inspeksjon, skarphet og erstatning. Blades vil kjedelig og bulk som de treffer steiner, grus og andre harde gjenstander. Erstatt alle bøyde og sterkt skadde kniver fordi de vil kutte dårlig eller ikke i det hele tatt. Poulan anbefaler ikke selvslip bladene; men hvis du gjør det, sørg for at knivene er balanserte og skjerpet jevnt. Bruk all nødvendig verneutstyr når du arbeider nær bladene på plenen traktoren.

Bruksanvisning

1 Flytt klipper til et flatt, jevnt område. Kople inn parkeringsbremsen ved å trykke inn bremsehendelen. Trekk opp klippeaggregatet tilpasning armen for å heve dekk til sitt høyeste innstilling, gir tilgang til bladene.

2 Skru ut hex bolten på enden av bladet med skiftenøkkelen. Gli av hex bolt, låseskiven og flat skive. Trekk av den gamle bladet fra dekk og sett til side.

3 Skyv det nye blad på midten av dorenheten. Pass på bakkanten av bladet vender opp mot dekk.

4 Monter flat skive, låseskiven og hex bolten på enden av bladet. Stram sekskantbolten til 30- til 35-fot-lbs. dreiemoment. Senk klippeaggregatet til ønsket høyde og begynne å kutte.

Hint

  • Den hex bolt som festes til enden av bladene må varmebehandles til en klasse 8.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com