Hvordan Lay tregulv

October 13

Hvordan Lay tregulv


Tregulv er vakre, universell og tidløs. Hvis du ønsker å ha tregulv i ditt hjem og det eneste som holder deg tilbake er de høye kostnadene av arbeidskraft, og deretter slutte å bekymre deg. Du kan legge til dine egne tregulv i bare en helg.

Bruksanvisning

1 Ta med parkett inn i ditt hjem en uke før du installerer den slik at den vil tilpasse seg ditt hjem fuktighet. Finn et trygt sted å stable den.

2 Alle løvtre lamellene skal legges vinkelrett på bjelkene i gulvet (krysset). Hvis du legger parkett ned på eksisterende gulv som har andre belegg, fjerne disse gulvbelegg og komme ned til undergulvet.

3 Dekk gulvet med en 15-pund asfalt dekker. Dette vil gi dine tregulv med beskyttelse mot fuktighet og hjelp med støy som det blir tråkket på.
Fest asfalt dekke til undergulvet med en stift pistol.

4 Mål gulvet fra hjørne til hjørne. Finn stedet der det er en nøyaktig senter, og med et stykke kritt, markere dette punktet parallelt med veggen der du vil begynne å legge løvtre lamellene.

5 Ved å følge den samme parallell linje, går langs de ytre kanter og måle 1/2 tomme fra veggen. Mark denne 1/2 tommers nøyaktig parallell til senterlinjen med kritt. Denne merkingen er der du vil begynne å legge gulvet. Gapet er der for å sikre ekstra plass til hevelse. Det vil bli dekket av baseboard.

6 Legg ned ditt første tre slat nærmest veggen (huske at 1/2 tommers gapet selvfølgelig), fortrinnsvis lengste styret. Bor hull til 1 1/2 tommers etterbehandling spiker som fester styret ned til undergulvet. Ta en spiker satt og hammer spiker hoder dypt inne i styret, slik at de ikke er synlige.

7 Fest andre brettet til den første ved å skyve sporene sammen, klapping dem sikkert på plass med en skrap stykke gulv og en klubbe (treffer skrap stykke mot brikke som du fester på plass). Bor styrehull på en 45 graders vinkel gjennom tunger, sentrert på bjelkene i undergulvet. Fest med etterbehandling spiker i 45 graders vinkel ti inches. Bruk en spiker satt til å skjule spiker hoder.

8 Fortsett på med å installere tregulvet akkurat som du gjorde de første to styrene. Husk at du ikke vil endene av hvert bord til å stille opp, men i stedet du vil ha dem minst seks inches fra hverandre. Så alltid starte i motsatt ende da legge gulvet; ikke gå i en rett linje. Bruk en gjæringssag og en fin tann blad til å kutte platene til målingen som er nødvendig for hver ny legging.

9 Når du kommer til siste brettet, må du bruke en trekloss eller noe som er vanskelig og 1/2 tommer i bredden slik at det vil passe inn i gapet mellom tre slat og veggen. Deretter tar en lirke bar og kile den siste slat på plass ved hjelp av blokken for å legge press.

10 Bor pilothull så nær kanten av slat du kan, slik at etterbehandling spiker vil være skjult av fotlisten. Husk å bruke spiker satt til å begrave hodene på neglene inne i slat.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com