Commercial Building Typer

September 17

Commercial Building Typer


Det finnes dusinvis av forskjellige typer næringsbygg over hele verden, alt fra grunnleggende laundromats og puber til overdådige hoteller og majestetiske kommersielle banker. Næringsbygg består vanligvis av mer enn 50 prosent plass tilgjengelig for offentlig bruk, og holder seg til et annet sett med sikkerhetsstandarder. I dag, nesten alle nye næringsbygg er konstruert for å redusere sine karbonutslipp med energieffektiv teknologi.

banker

Kommersiell bank bygninger har utviklet seg fra begynnelsen av det 20. århundret multi-etasjes viktorianske og Beaux Arts strukturer for å betegne stabilitet, styrke og integritet til å "grønne" banker, for eksempel San Francisco New Resource Bank som bruker solenergi-baserte energiteknologi og lån midler for lignende community-baserte solenergi prosjekter, ifølge aia.org.

restauranter

Kommersielle spisesteder er enten frittstående konstruksjoner eller ligger i multi-business næringsbygg. Restauranter er vanligvis delt inn i en spisestue, mannskap forberedelse arbeidsplass og kjøkken. Moderne innredning i fast-food restauranter kan har LCD-skjermmenyer, en blanding av retro og moderne møbler, og en moderne og industriell arkitektonisk utvendig design, ifølge retailtrafficmag.com.

Hotell

De fleste kommersielle hotellbygningene, for ikke å forveksles med moteller, har endret seg lite i den grunnleggende presentasjonen til klientellet. Unntaket er at moderne hotellbygningene vanligvis stå alene med vekt på å oppdatere tjenester og rebranding prominente hotellnavn, for eksempel Holiday Inn, for å passe moderne smak. Alle må ta imot store mengder trafikk som krever en betydelig lobbyen, heis, møterom og rom som har et minimum av et soverom og bad.

Kontorbygg

Kontorbygget, ofte i form av en skyskraper i urbane områder, krever betydelig arbeidsplass og overholdelse av strenge sikkerhetskoder. Siden 2000 har arkitekter utviklet kommersielle skyskrapere med et øye mot bedre bruk av gulvplass ved å bruke store spenn mega-takstoler og armert betong kjerne vegger for å eliminere innvendige søyler.

Supermarked

Supermarked næringsbygg er designet for å tilby den beste bruk av gulvplass for markedsføring av produkter med vekt på impulskjøp og planløsning for å fremme kundenes bekvemmelighet. Supermarked kommersiell design fokuserer også mer på belysning og miljø for å stimulere til mer komfortabel shopping.

Kjøpesenter

Den vedlagte kjøpesenteret har vært en del av det kommersielle bygningen landskapet siden det 19. århundre, men ble mer vanlig på 1950-tallet og hadde også en betydelig byggeboom i 1970. Konstruert i tettbygde strøk, vertikale flerbruks bygningen design og miljøvennlig teknologi blir standard blant kjøpesenter utbyggere, i henhold til "Retail Traffic" magazine.

Retail Store

Detaljhandel kommersielle virksomheter spenner fra mor-og-pop convenience butikker til massive "big-box" billigbutikker som gir alle sluttbrukertjenester, blant annet en fast-food restaurant eller te rom under ett tak. Siden retail store bygninger står for om lag 48 prosent av verdens klimagassutslipp og forbruker 68 prosent av verdens elektrisitet, er mer aggressive arbeides det med å lage detalj næringsbygg mer energieffektive.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com