Hvordan skal jeg rengjøre røykskader fra verktøy?

August 17

Hvordan skal jeg rengjøre røykskader fra verktøy?


Etter en brann, kan du enkelt se skaden gjort. Svarte svimerker, hull i stoff og vissent tre all eksemplifisere skremmende kraft av brann. Hva er noen ganger glemt er røyk. Røyk skader kan føre til lukt som somle og kan produsere sot, unappealing til nese og øyne. Undersøke noen metoder for å fjerne røykskader fra hjemmet ditt.

vaskemiddel Method

Bruke en kopp vaskemiddel blandet med vann i en stor bøtte. Bland vann for å få løsningen bobler med såpeskum. Bruk en ren vaskeklut, og dypp den i løsningen. Skrubbing verktøy, kan du fjerne sot. Bruk en ny vaskeklut når den gamle er tilstrekkelig mørkt for å unngå mørke såpevann.

eddik Method

Kombiner eddik og vann i en sprayflaske, og riste innholdet grundig for å blande oppløsningen. Med feiende bevegelser, spray røyken skadet verktøy med eddik og vann. Vent 30 sekunder, og begynne å skrubbe med en svamp eller klut med sirkulære bevegelser.

Tørr svamp Method

Du kan kjøpe en tørr svamp for å rengjøre verktøy som ikke kan rengjøres ved hjelp av væsker. FEMA tyder skrubbe lett og overvåke nivået av sot som gjenstår. Når svampen er skitten, skyll den av og vente til det tørker, bruke en annen svamp, eller, hvis den andre siden er ren, kan du bruke den siden.

tannbørste Method

Bruk en tannbørste med enten eddik eller vaskemiddel metode for å komme inn i vanskelige å nå områder på verktøy. Noen verktøy har små områder som en fille kan ikke lett rene. En tannbørste er bust er optimalt designet for å få sot ut av disse stedene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com