Hvordan overseed plenen i nordøst

June 14

Den mest konsekvent effektive måten å tykne plenen er gjennom seeding. Gjødsel kan også brukes til å lage en tykk, frodig gressplen; men gjødsel kan skade plenen i sommermånedene, og er mindre effektive i å kontrollere ugress. I nordøst, gjør at klimaet for to prim ganger for seeding: vår og høst. Seeding når været har nok fuktighet mens solen er ikke like direkte konsentrert på plenen din, er den ideelle tiden av året for å gi de beste resultatene.

Bruksanvisning

1 Finn flekker i plenen som trenger reparasjon eller jevning. Rake områder med et tekke rake for å fjerne laget av filt under overflaten av jorden. Thatch begrenser grasrot vekst som fører til svakere, lettere skadet gress. Bag tekke og rusk for avhending.

2 Luft hele plenen med en tut. Lufteren fjerner plugger av jord for å tillate luft og vann for å nå dypere ned i jorden.

3. Fordelt jord over de tynne områder av plenen. Legge et grunnlag på ca en halv tomme av jord. Rake jorda med en hage rake å utjevne den over målrettede område med gress.

4 Spre gressfrø på skitnet patcher. Bruk din hånd for mindre områder og spre 15 til 20 frø per kvadrattomme av jord. Bruk en automatisk spreder for større områder av interesse.

5 Dryss et tynt lag av jord på de nylig spredt gressfrø og rake gjennom overseeded områder med hagen rake.

6 Vann de overseeded områder. Fortsett normal vanning for værforholdene, betaler spesiell oppmerksomhet til overseeded områder for de første fire til seks uker.

7 Klipp det nye gresset når den har nådd 2 inches høy. Vanne overseeded områdene i sommer mer enn normalt som de lave bladene ikke vil gi dekning til jord og vannet vil være fordampet før den har sjansen til å nå grasrota ..


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com